Anmeldelser

2125 - 2136 ud af 2337
Biografanmeldelse
25. sep. 2013 | 20:00

Diana

Diana sjosker af sted med sine trætte ugebladsklicheer og løfter sig ikke over kioskbaskerniveau.

Biografanmeldelse
22. sep. 2013 | 21:00

Broen II

Broen II kommer flot fra start, ikke mindst på grund af det aparte og platoniske venskab mellem svenske Saga og danske Martin.

Biografanmeldelse
18. sep. 2013 | 20:00

Pieta

Kim Ki-duk tager hele sit filmiske mesterskab i brug i Guldløve-vinderen Pieta, der er så underholdende som en mainstream-film.

Biografanmeldelse
18. sep. 2013 | 20:00

The Butler

Lee Daniels’ The Butler er den type film, hvor hovedpersonen tilfældigt kommer ind for at servere kaffe, da Eisenhower har en central diskussion om raceoprøret.

Biografanmeldelse
18. sep. 2013 | 20:00

White House Down

Det Hvide Hus kommer under belejring i Roland Emmerichs klichefyldte film, der bliver reddet af den smækre actionhelt Channning Tatum.

Biografanmeldelse
18. sep. 2013 | 20:00

Spise sove dø

Det svenske stortalent Gabriela Pichler fortæller overbevisende og muntert sørgmodigt om mennesker, der drømmer om, at livet rummer mere end at spise, sove og dø.

Dvd-anmeldelse
13. sep. 2013 | 11:46

Per Kirkeby. Vin­ter­bil­le­de.

Jesper Jargils genudgivne film om Per Kirkeby formår at skildre et maleris tilblivelse på en spændende og genialt enkel måde, skriver Lars Bukdahl.

Biografanmeldelse
11. sep. 2013 | 20:00

The Grand­ma­ster

Kampscenerne i Wong Kar-Wais største succes i Asien er så raffinerede, som noget vi har set i wire fu-genren de senere år.

Biografanmeldelse
11. sep. 2013 | 20:00

Håbets land

Sion Sono tør, hvor andre tier – og hans film inspireret af Fukushima-katastrofen er forener dødens nærvær med besjælet socialrealisme.

Biografanmeldelse
11. sep. 2013 | 20:00

Rush

Ron Howards spændende spillefilm om racerkørerne Niki Lauda og James Hunt tegner et fascinerende billede af galningene, rebellerne og drømmerne bag rattet.

Biografanmeldelse
11. sep. 2013 | 20:00

Nattens dæmoner

Saw-instruktørs homage til horror-klassikerne er en gedigen omgang gys med lidt for mange gentagelser.

Tv-anmeldelse
08. sep. 2013 | 23:35

Dren­ge­lej­ren

Dansk mobbedokumentar er fintfølende og afslørende i sin skildring af de følelser, som social isolation fremkalder hos de hyperfølsomme små mennesker.

© Filmmagasinet Ekko