Anmeldelser

2233 - 2244 ud af 2270
Biografanmeldelse
22. nov. 2012 | 10:09

Manden med kameraet

Dziga Vertovs 83 år gamle stumfilmmesterværk giver fornyet tro på filmkunstens muligheder.

Biografanmeldelse
21. nov. 2012 | 20:00

De even­tyr­li­ge vogtere

Julemanden, Påskeharen og Tandfeen er truet i De eventyrlige vogtere, der er en finurlig hyldest til den barnlige fantasi.

Biografanmeldelse
21. nov. 2012 | 20:00

The Pos­ses­sion

I sin første amerikanske film siden Nightwatch spiller Ole Bornedal gysets symfoni, så djævlene jubler.

Biografanmeldelse
21. nov. 2012 | 20:00

De urørlige

Den franske kæmpesucces De urørlige er feel good-film så meget uden skam og hæmning, at Ekkos anmelder ikke kunne holde tårerne tilbage.

Biografanmeldelse
15. nov. 2012 | 13:43

Holy Motors

Identitetskonflikten går sublimt gak i Leos Carax’ comeback-film, hvor Denis Lavant har intet mindre end elleve roller.

Biografanmeldelse
15. nov. 2012 | 09:47

Hope Springs

Med sit enfoldige udsagn om, at kolde scener ud af ægteskabet bare skal tøs op med lidt nostalgisk eftertanke, er Hope Springs ikke for sukkersyge sjæle.

Biografanmeldelse
15. nov. 2012 | 09:27

The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2

Twilight-fænomenet er massivt fascinerende, men talentet er svært at øje på i det endelige punktum på den paranormale romance.

Biografanmeldelse
07. nov. 2012 | 22:01

Hotel Transylvania

Dracula er forvandlet til hønefar i det farverige monstervælde på Hotel Transylvania, hvis velkendte historie voksne vil gennemskue og børn more sig over.

Biografanmeldelse
07. nov. 2012 | 22:00

Operation Argo

Operation Argo blander fornemt to uforenelige genrer, realistisk spionthriller og Hollywood-satire – og Ben Affleck beviser, at han er den mest oplagte arvtager til Clint Eastwood.

Biografanmeldelse
07. nov. 2012 | 22:00

En kat i Paris

En kat i Paris beviser, at man sagtens kan skabe følelsesmæssig og visuel dybde til børn uden buldrende 3D-effekter.

Biografanmeldelse
07. nov. 2012 | 09:23

The Act of Killing

Som en dokumentarfilmens Dommedag nu rejser den fænomenale The Act of Killing ind i menneskets mørke hjerte med surreelle billeder af dansende gangstere i drag og folkedrab med smil på læben.

Biografanmeldelse
01. nov. 2012 | 00:02

Sinister

Ethan Hawke gør, hvad han kan over for Sinisters slappe genbrug af onde børn og okkulte overtoner. Men rigtigt skræmmende bliver det aldrig.

© Filmmagasinet Ekko