Anmeldelser

2293 - 2304 ud af 2973
kortfilmanmeldelse
01. maj 2018 | 09:49

Super16 første­års­film årgang #10

Den alternative filmuddannelses nye instruktører leger med virkeligheden og undersøger ensomheden i seks vidt forskellige og generelt vellykkede film.

kortfilmanmeldelse
26. apr. 2016 | 16:58

Super16 første­års­film årgang #9

Nyeste kuld fra Super16 starter sikkert og lovende, omend en smule nysseligt. En anderledes sci-fi-fortælling om apps, succes og tvivl skiller sig dog ud.

kortfilmanmeldelse
25. feb. 2021 | 15:19

Super16, årgang 10 – af­gangs­film

Originale idéer og ungdommelig energi stråler ud af danske talenters medrivende afgangsfilm, der kan ses på Ekkos hjemmeside frem til 10. marts.

kortfilmanmeldelse
18. sep. 2019 | 14:54

Super16, årgang 10: midt­vejs­film

Med inspiration fra kulturelle hovedværker og et sprudlende billedsprog er der nye talenter i dansk film. Særligt én film er mesterlig!

kortfilmanmeldelse
21. sep. 2020 | 13:15

Super16, årgang 11: første­års­film

Talenterne fra ellevte årgang kommer alle godt fra land, og en film træder frem som det bedste bud på en dansk horror-kortfilm, vor anmelder mindes at have set.

kortfilmanmeldelse
08. dec. 2014 | 19:58

Super16: Af­gangs­film årgang #7

Der er udsyret teenrevolution, hårrejsende horror og minimalistisk ungdomsstudie, men et klassisk drama sætter trumf på Super16’s afgangsfilm. Se fem af filmene på Ekkos hjemmeside frem til søndag 14. december.

kortfilmanmeldelse
21. apr. 2015 | 09:59

Super16: Midt­vejs­film årgang #8

Der er yuppier, gangstere og ensomme skikkelser, men det er rumvæsnerne, der sender os mod himlen. Læs anmeldelserne og se de nye film på vores hjemmeside frem til den 23. april.

kortfilmanmeldelse
07. juli 2016 | 00:57

Super8 første­års­film 2016

Niveauet i de fem førsteårsfilm fra Super8 i Aarhus er godkendt uden at være prangende. Et intimt drama og en absurd udforskning af sociale medier skiller sig ud.

kortfilmanmeldelse
27. okt. 2017 | 08:31

Super8 midt­vejs­film årgang 8

Kvinder har morderiske, journalistiske og kunstneriske drømme i Super8’s midtvejsfilm. Særligt sci-fi-film om evigt liv viser, at filmtalent findes i Aarhus.

kortfilmanmeldelse
19. okt. 2018 | 19:00

Super8 – første­års­film fra årgang 9

Fængende film fra førsteårsstuderende kredser om magtmisbrug og afmagtsfølelse og viser, at der er masser af talent vest for Storebælt.

kortfilmanmeldelse
20. nov. 2019 | 17:23

Super8 – midt­vejs­film årgang 9

Talenterne funkler i den jyske muld, selv om man savner vildskab og vovemod på den alternative, aarhusianske filmuddannelse.

Biografanmeldelse
10. okt. 2016 | 18:57

Su­per­son­ic

Medrivende Oasis-dokumentar med gamle optagelser giver indsigt i tragedier og eskapader og et rockhistorisk sus fra 90’erne.

© Filmmagasinet Ekko