Anmeldelser

2293 - 2304 ud af 2713
Cph:Dox 2020
26. mar. 2020 | 13:09

The Kingmaker

Selvbedraget har tilsyneladende kun en fysisk udløbsdato, når det gælder Filippinernes tidligere førstedame Imelda Marcos.

Tv-anmeldelse
08. aug. 2014 | 14:43

The Knick – sæson 1

Steven Soderberghs bud på en lægeserie er intens og dramatisk underholdning med Clive Owen i sit livs hovedrolle.

Tv-anmeldelse
13. okt. 2015 | 15:10

The Knick – sæson 2

Lægekunsten i det tidlige 1900-tal er stadigvæk fascinerende beskidt, men anden sæson af The Knick mangler et tematisk fokuspunkt for de smukke billeder.

Serieanmeldelse
14. dec. 2019 | 15:24

The L Word: Gen­er­a­tion Q

Den banebrydende lesbiske serie The L Word gjorde nærmest mænd overflødige, men ti år senere føles opfølgeren overraskende konfliktsky og forudsigelig.

Biografanmeldelse
14. apr. 2016 | 00:54

The Lady in the Van

Downton Abbey-darlingen Maggie Smith leverer en vidunderlig præstation som forhutlet hjemløs, men damen i varevognen burde være forblevet på de skrå brædder.

Tv-anmeldelse
15. nov. 2015 | 01:51

The Last Panthers

Engelsk-fransk spændingsserie starter lidt for glat, men andet afsnit har en social kant, der giver håb om en stærk Europa-histore.

Biografanmeldelse
06. mar. 2013 | 20:00

The Last Stand

Gammel hund, gamle tricks: Arnold Schwarzeneggers action-comeback viser, at han er en anakronisme i Hollywood anno 2013.

Tv-anmeldelse
28. sep. 2015 | 08:58

The Late Show with Stephen Colbert

Colbert pensionerer sin republikaner-persona, men holder gejsten oppe som politiserende, ironiserende og karismatisk afløser for David Letterman.

Streaminganmeldelse
04. sep. 2019 | 12:53

The Laun­dro­mat

Steven Soderbergh angriber finansverdenens grådighed med historien om Panama-papirerne i en Netflix-komedie, som ikke er særligt sjov.

Tv-anmeldelse
27. juni 2014 | 13:46

The Leftovers

Lost-skaberen går mindre op i det æggende mysterium og mere op i en fatalistisk stemning i HBO-serien The Leftovers, der gør et noget tungt førstehåndsindtryk.

Tv-anmeldelse
02. okt. 2015 | 09:31

The Leftovers – sæson 2

Fatalismen blødes op af humoristiske toner i anden sæson af mysteriedramaet, der udvider universet og stadig er en fascinerende oplevelse.

Serieanmeldelse
13. apr. 2017 | 23:07

The Leftovers – sæson 3

Dommedagsserien om millioner af menneskers forsvinden holder mysteriet i livet til det sidste, men den er krystalklar i sin udstilling af religion som egoisme.

© Filmmagasinet Ekko