Anmeldelser

2293 - 2304 ud af 2713
Biografanmeldelse
18. juni 2014 | 17:37

22 Jump Street

En skæg buddy cop-spoof og en lejlighedsvist begavet toer, der tager pis på alt, den kommer i nærheden af, ikke mindst sig selv.

Tv-anmeldelse
18. juni 2014 | 11:54

Game of Thrones – hele sæson 4

Magtspillet når forløsende højder i fjerde sæson, som gjorde fantasy-serien til den mest sete i HBO’s historie, og hvor Nikolaj Coster-Waldau forargede hele verden med en voldtægtsscene.

Biografanmeldelse
17. juni 2014 | 15:03

Når dyrene drømmer

Danmarks første rendyrkede varulvefilm holder sig fra klassiske genreelementer, som lokker ungdommen til. Men den lykkes som mytologisk socialrealisme a la Lad den rette komme ind.

Biografanmeldelse
12. juni 2014 | 12:24

Cy­kel­myg­gen og mi­ni­bil­len

De to danske tegnefilms-sværvægtere Jannik Hastrup og Flemming Quist Møllers film om mobning og venskab mangler spændingen og morskaben fra deres tidligere film.

Biografanmeldelse
11. juni 2014 | 12:04

Walesa – håbets mand

Veteran-instruktøren Andrzej Wajda hylder den polske elektriker og fagforeningshelt Lech Walesa som selve inkarnationen af Polens kamp for frihed. Filmen ligner dog et bestillingsarbejde.

Biografanmeldelse
11. juni 2014 | 11:25

Frank

Forsangeren nægter at tage sit forvoksede papmache-hoved af i band-portrættet Frank, der syder af selvironisk hipsterhumor, men ender som en rørende, tragikomisk granskning af det ægte talent.

Biografanmeldelse
10. juni 2014 | 15:53

En flænge i himlen

Der skal advares om klumper i halsen under denne teenageromance med iltslanger og kræftdiagnose. Filmen tager døden og kærligheden alvorligt og er tilsyneladende vaccineret imod følelsesporno.

Tv-anmeldelse
10. juni 2014 | 11:22

Orange is the New Black – sæson 2

Netflix-serien om dagligdagen i et kvindefængsel har mistet sin uskyld og byder på mere drama og mindre komik i anden sæson.

kortfilmanmeldelse
07. juni 2014 | 16:12

Ani­ma­tions­film fra Film­sko­len 2014

Afgangsfilmene fra Den Danske Filmskoles animationslinje holder et højt niveau og stritter i forfriskende forskellige kunstneriske retninger.

Biografanmeldelse
04. juni 2014 | 19:14

A Million Ways to Die in the West

Manden bag Family Guy har lavet en westernkomedie, der har sine sjove øjeblikke. Men på et tidspunkt flyder bægeret over med prut, pis og bæ-humor.

Biografanmeldelse
04. juni 2014 | 15:24

The Double

Jesse Eisenberg er psykopatisk veloplagt som dobbeltgænger i Richard Ayoades kække og klaustrofobiske hjernevrider, der bygger på en roman af Dostojevskij.

Biografanmeldelse
04. juni 2014 | 12:41

Locke

En mand kører i bil og taler i telefon – mere sker der ikke i Locke. Hvem kunne forudse, at det er opskriften på et stramt suspensefuldt og fundamentalt vellykket drama?

© Filmmagasinet Ekko