Anmeldelser

2293 - 2304 ud af 2973
Cph Pix
03. maj 2015 | 14:10

Back­gam­mon

Dansk undergrundsfilm om en bums på en bænk er lemfældigt sammenstykket af klichéer og påført et tykt lag selvhøjtidelig soap-stemning.

Biografanmeldelse
30. apr. 2015 | 07:25

St. Vincent

Med sit blotte navn og en god portion charme redder Bill Murray sødt, men forudsigeligt komediedrama.

blu-ray-anmeldelse
29. apr. 2015 | 16:30

The Devil’s Hand

Hvad går Christian E. Christiansen og laver i Hollywood? Ikke gode film, desværre. Den seneste er en demonstrativt ugidelig horror-metervare.

Biografanmeldelse
29. apr. 2015 | 14:13

The Voices

Ryan Reynolds spiller sød massemorder i et vildt, hæmningsløst og lovligt selvnydende orgie i farvekoordinerede rædsler.

Biografanmeldelse
29. apr. 2015 | 09:44

For­tæl­lin­gen om Prinsesse Kaguya

Animationsinstruktøren Isao Takahata beviser med et dybsindigt eventyr, at han på ingen måde bør stå i skyggen af kollegaen Hayao Miyazaki.

Tv-anmeldelse
28. apr. 2015 | 12:20

Happyish

Sitcom gør grin med den lille forskel mellem lykke og lunken tilfredshed med livet. Men den har svært ved at leve op til de højtravende ambitioner.

Biografanmeldelse
28. apr. 2015 | 10:37

Timbuktu

Sjældent er et tema så grumt som islamistisk fundamentalisme blevet skildret med så stor menneskelighed og humoristisk sans.

Biografanmeldelse
22. apr. 2015 | 19:38

Earth to Echo

Amerikansk børnefilm ender som en letbenet E.T. i forsøget på at genskabe 80’er-magien. Resultatet er hverken lige så sjovt eller lige så rørende.

Biografanmeldelse
22. apr. 2015 | 13:59

Avengers: Age of Ultron

Vildere, større, højere, hurtigere. Der er dårligt tid til historien, endsige at trække vejret, men suset i maven er forrygende!

Biografanmeldelse
22. apr. 2015 | 09:22

Limbo

Anna Sofie Hartmann debuterer selvsikkert og selvsmagende med et bittert, men fascinerende portræt af Udkantslolland.

Biografanmeldelse
21. apr. 2015 | 16:16

Sci­en­to­lo­gys religiøse fængsel

Kontroversiel dokumentar, der vises på DR2 i aften, giver vital indsigt i en verdensfjern organisation, som bruger næsten alle manipulatoriske midler for at holde sig i live.

Biografanmeldelse
21. apr. 2015 | 13:48

Far from the Madding Crowd

Thomas Vinterberg kaster sig ud i en svær disciplin: engelsk, romantisk periodedrama. Men han mestrer genrens konventioner.

© Filmmagasinet Ekko