Anmeldelser

2293 - 2304 ud af 2437
Biografanmeldelse
13. juni 2018 | 13:59

Vi ses deroppe

Fransk drama om Første Verdenskrig er et idioti af flotte kostumer og halvbagte idéer.

Biografanmeldelse
14. juni 2018 | 09:31

Adrift

Overlevelsesdrama om kærlighed og katastrofe har skavanker, men lever i kraft af stærke skuespilpræstationer og overlegen fotografering.

Serieanmeldelse
18. juni 2018 | 09:23

Med koldt blod

Miniserie på DR2 om mordsagen, der startede true crime-genren, formår ikke at gøre ofrenes historie interessant.

Serieanmeldelse
18. juni 2018 | 17:31

Swe­et­bit­ter

Dramaserie om New Yorks fancy restaurationsbranche byder på dragende personer og et fascinerende miljø, men serien slutter, før vi når hovedretten.

Serieanmeldelse
19. juni 2018 | 12:23

Malurt

Errol Morris – kendt for mesterværket The Thin Blue Line – har skabt en diabolsk forførende dokumentarserie om en mordgåde fra koldkrigens USA.

Boganmeldelse
06. juli 2018 | 11:44

Room to Dream

David Lynch’ selvbiografi er et definitivt værk, der modsætter sig analyse og giver læserne plads til at drømme.

Biografanmeldelse
06. juli 2018 | 15:27

A Ciambra – et hjørne af Italien

Barsk realisme og drømmeagtig skønhed gør italiensk film om ung fyrs overgang til voksen i slumkvarter til fascinerende oplevelse.

Tv-anmeldelse
05. juli 2018 | 09:43

Minder fra Palæstina

Engageret dansk dokumentar om et museum i en flygtningelejr i Beirut vækker interessen for Palæstinas rige kulturhistorie, som er i fare for at gå i glemmebogen.

Serieanmeldelse
11. juli 2018 | 11:06

Wrong Man

Igennem seks afsnit efterforsker et fascinerende hold af advokater og detektiver tre gamle sager, hvor de dømte måske er uskyldige. Men forløsningen mangler.

Biografanmeldelse
11. juli 2018 | 11:40

Hotel Transylvania 3: Monster­fe­rie

Et festfyrværkeri af fantasifigurer, og selv om det er tredje omgang med den skøre monsterfamilie, oser filmen af fortælleglæde.

Biografanmeldelse
12. juli 2018 | 09:18

Bergman – et år, et liv

Uomgængelig dokumentar timet til Ingmar Bergmans 100-årsdag afslører, at hans selvbiografi ofte var opdigtet. Derimod var han hudløst ærlig i sin filmkunst.

Streaminganmeldelse
14. juli 2018 | 12:08

Robin Williams: Come Inside My Mind

Medrivende portrætfilm er en dybtfølt hyldest til en af Hollywoods helte, men holder igen, når den viser hans skyggesider.

© Filmmagasinet Ekko