Anmeldelser

2293 - 2304 ud af 2991
Biografanmeldelse
19. juli 2016 | 22:33

Wien­er-​Dog

Legesyge og begsorte Todd Solondz spidder igen det miserable jordeliv, men overrasker også med sin mest hjertevarme og rørende scene til dato. 

Biografanmeldelse
20. juli 2016 | 08:26

Bjerget

Dragende israelsk drama bevæger sig mellem drøm og virkelighed på en kirkegård, hvor en kvinde i et kærlighedsløst ægteskab søger hen om natten.

Biografanmeldelse
21. juli 2016 | 00:40

Star Trek Beyond

Star Trek Beyond fylder popcornsbægeret op, så man næsten glemmer, at den dybest set er endnu en Star Wars-efterligning.

Tv-anmeldelse
23. juli 2016 | 16:06

Looking: The Movie

Spillefilmen Looking er et værdigt punktum for historien om de kærlighedssøgende bøsser i San Francisco, der dog også viser, hvorfor den blev født som serie.

Biografanmeldelse
26. juli 2016 | 10:00

Paco de Lucía: Fla­men­co­ens mester

Man får lyst til at hoppe i en tidsmaskine og tage til Spanien i midten af forrige århundrede, hvor den guitarbaserede flamenco havde sin storhedstid, inden den blev kommercialiseret allemandseje.

Biografanmeldelse
28. juli 2016 | 05:56

Jason Bourne

Det klæder Bourne, at Matt Damon er blevet ældre, men fjerde film i serien er rodet, og instruktøren Paul Greengrass overdriver sin hyperaktive stil.

Serieanmeldelse
27. juli 2016 | 18:45

BoJack Horseman – sæson 3

Atter imponerer den verdenskendte, men konstant deprimerede hest, og tv-serien maler det sjoveste og mest tankevækkende billede af Hollywood i mange år.

Serieanmeldelse
28. juli 2016 | 17:23

Les Revenants – sæson 2

Trods et lille fald i niveau er den mystiske serie om døde, der vender tilbage til en bjergby, stadig et fængende bekendtskab.

Biografanmeldelse
03. aug. 2016 | 00:33

Disorder

Hjemvendt Afghanistan-soldat med posttraumatisk stresssyndrom får sin sag for som privat vagt i interessant paranoia-film, der sår tvivl om forholdet mellem drøm og virkelighed.

Biografanmeldelse
02. aug. 2016 | 08:04

Her­me­li­nen

Kærlighedsromance og fransk retssalsdrama går ikke op i en højere enhed, selvom om skuespillet med vor egen Sidse Babett Knudsen er konstant tiltrækkende.

Serieanmeldelse
01. aug. 2016 | 12:03

Skam – sæson 1 og 2

Norsk netserie giver et frisk indblik i ungdomskulturen i Oslo og fortæller både rørende og realistiske historier.

Biografanmeldelse
03. aug. 2016 | 09:09

Everybody Wants Some!!

Richard Linklaters opfølger til mesterværket Boyhood er en nærmest demonstrativt lille college-komedie, men de to film har mere tilfælles, end man skulle tro.

© Filmmagasinet Ekko