Anmeldelser

2293 - 2304 ud af 2675
Serieanmeldelse
13. juni 2017 | 16:00

I’m Dying Up Here

Dramaserie om komikkens historie skyder mere efter det tragiske end det humoristiske, men ingen af delene rammer den rent.

Serieanmeldelse
11. juni 2017 | 19:33

I Love Dick

Transparent-skaberen fortolker feminisme-bibel om kvindelyst med alvorlig komik i en serie, hvor symbolikken både er genial og for meget.

Tv-anmeldelse
13. juni 2017 | 15:04

Helvede på jord – Syriens fald og Isis’ fremmarch

En tålmodig og kronologisk gennemgang af den syriske borgerkrig og Islamisk Stats rædselsregime er den røde tråd i vellykket dokumentar.

Serieanmeldelse
14. juni 2017 | 11:44

Orange Is the New Black – sæson 5

Der vendes op og ned på tingenes tilstand i Litchfield-fængslet, hvor fængselsvagter bliver til fanger og fangerne til vogtere.

Biografanmeldelse
18. juni 2017 | 21:26

Kæmpen

Johannes Nyholms debutspillefilm er Elefantmanden i velfærdssamfundet: monstrøst rørende, virkelig morsom og gigantisk original.

Streaminganmeldelse
18. juni 2017 | 07:17

Obit

Det handler mere om det levede liv end om døden, når overraskende hyggelig dokumentar afkræfter myten om nekrologskrivere og bringer os langt ind i New York Times’ arkiver.

Biografanmeldelse
19. juni 2017 | 13:40

Hjertets vej

Fransk multiplot-drama om hjertetransplantation slår så stærkt, at man ikke bør set det med svagt hjerte.

Biografanmeldelse
21. juni 2017 | 07:02

Trans­formers: The Last Knight

Femte omgang robot-tjubang er en humørforladt, dårligt eksekveret og drænende omgang ligegyldighed.

Biografanmeldelse
21. juni 2017 | 23:51

Når noget slutter

Engelsk coming of old age-drama med Charlotte Rampling og Jim Broadbent er en film for sanserne og følelserne, men man skal være åben for at se dem.

Biografanmeldelse
21. juni 2017 | 23:18

Table 19

Der er kun få ægte grin i usjov og utroværdig komedie om en fest, man gerne vil gå glip af.

Serieanmeldelse
23. juni 2017 | 11:45

GLOW

Firserrytmer og damer med bobbet hår er hovedingredienserne i ny Netflix-serie, hvor en gruppe kvindelige wrestlere efterhånden finder fodfæste.

Biografanmeldelse
25. juni 2017 | 12:09

Mysteriet ved Slack Bay

Bruno Dumonts vidunderligt underlige farce om to meget forskellige familier ved den ildylliske Slack Bay hensætter Ekkos anmelder i en lykkelig WTF-tilstand. 

© Filmmagasinet Ekko