Anmeldelser

2329 - 2340 ud af 2798
Biografanmeldelse
17. sep. 2014 | 20:36

The Purge: Anarki

Ambitionsniveauet hæves i opfølgeren til sidste års forskruede slasher-succes, hvor myndighederne én nat om året giver frit slag til at stjæle, voldtage og dræbe.

Biografanmeldelse
10. sep. 2014 | 16:21

Hund­re­de­fod­s­rej­sen

En sød kærlighedsaffære mellem en indisk kok og en fransk landsbypige står i skyggen af floskler om mad, integration og spiritualitet.

Biografanmeldelse
02. sep. 2014 | 17:15

Så meget godt i vente

Filminstruktør Phie Ambo sætter sig mellem to stole i en visuelt betagende landbrugsdokumentar med en lidt for løs fortælling.

Biografanmeldelse
27. aug. 2014 | 18:11

Fly­ve­ma­ski­ner 2: Red­nings­ak­tio­nen

Fortsættelsen til Flyvemaskiner er en fin, lille film, der vil begejstre børn, men for voksne flyver den lovligt lige ud ad luftvejen.

Biografanmeldelse
26. aug. 2014 | 17:14

Kapgang

Niels Arden Oplev vender hjem til Jylland i Kapgang, som desværre ikke rigtigt kan blive enig med sig selv om, hvorvidt den er et drama eller en komedie.

Biografanmeldelse
13. aug. 2014 | 16:04

Amazonia

Dyrene er filmstjerner i denne mærkelige blanding af naturdokumentar og fiktion. Historien halter, men 3D-regnskoven er helt fænomenal.

Biografanmeldelse
13. aug. 2014 | 11:49

The Ex­pend­ables 3

Actionfilmenes oldboy-hold er tilbage med masser af øretæver og eksplosioner. Mel Gibsons skurk sørger for, at filmen er knap så rædderlig som sine forgængere.

Biografanmeldelse
23. juli 2014 | 18:02

Deliver Us from Evil

Latinske rablerier, hovedrulleri og yada-yada-yada – Scott Derricksons okkulte gyser viser, at én dæmon er særligt svær at uddrive: arven fra Friedkins Eksorcisten.

Biografanmeldelse
16. juli 2014 | 12:14

Som­mer­søn­dag

I den smukke og velspillede franske film Sommersøndag tynges alle karaktererne af smerte. Desværre taler filmen hverken til hjertet eller hjernen.

Tv-anmeldelse
04. juli 2014 | 19:52

Penny Dreadful – første sæson

Eva Green, Timothy Dalton og Josh Hartnett kæmper mod alverdens overnaturlige væsener i en ny serie, der alt for ofte forklarer det mystiske ihjel.

Tv-anmeldelse
27. juni 2014 | 13:46

The Leftovers

Lost-skaberen går mindre op i det æggende mysterium og mere op i en fatalistisk stemning i HBO-serien The Leftovers, der gør et noget tungt førstehåndsindtryk.

Biografanmeldelse
11. juni 2014 | 12:04

Walesa – håbets mand

Veteran-instruktøren Andrzej Wajda hylder den polske elektriker og fagforeningshelt Lech Walesa som selve inkarnationen af Polens kamp for frihed. Filmen ligner dog et bestillingsarbejde.

© Filmmagasinet Ekko