Anmeldelser

13 - 24 ud af 3673
Biografanmeldelse
23. nov. 2022 | 10:27

Året jeg begyndte at onanere og stoppede med at præstere

Svensk sexkomedie om sprudlende kvindefrigørelse fortæller med orgastisk vellyst en underholdende historie om at elske sig selv.

Biografanmeldelse
15. nov. 2022 | 22:55

The Menu

Borgerskabets diskrete bøvs ved bordet forvandles til haute cuisine i velspillet satire, der udvikler sig til en grotesk gyser.

Biografanmeldelse
18. nov. 2022 | 11:10

Rimini

Med hypnotiserende portræt af en falleret schlagersanger dissekerer Ulrich Seidl menneskedyret, der nærer et umuligt ønske om at blive bekræftet betingelsesløst.

Biografanmeldelse
25. nov. 2022 | 15:41

The Woman King

Viola Davis leverer en sand kraftpræstation i forfriskende fortælling fra den afrikanske side af 1800-tallets slavehandel.

Biografanmeldelse
09. nov. 2022 | 14:29

Fer­sken­lun­den i Ca­ta­lo­ni­en

Spansk drama med blændende skuespil er en kærkommen påmindelse om de konsekvenser, det har for mange generationer, når eksistensgrundlag forsvinder.

Serieanmeldelse
12. nov. 2022 | 16:10

The Crown – sæson 5

90’erne står i fuldt flor med dristige farver og mønstre, men selv om Elizabeth Debicki ligner Diana på en prik, var virkelighedens prinsesse mere kompleks.

Serieanmeldelse
10. okt. 2022 | 10:17

Riget Exodus

Med et djævelsk glimt i øjet afslutter Lars von Trier sin kultserie i en grandios finale, der byder på sprælsk satire over krænkelseskultur, bureaukrati og ikke mindst sig selv.

Biografanmeldelse
11. nov. 2022 | 15:02

Krysan­temum

Christian Bengtson erstatter i sin forrygende spillefilmdebut den landlige folkekomedie med en folketragedie, der er spændende som en flamboyant thriller.

Biografanmeldelse
16. sep. 2022 | 09:56

Triangle of Sadness

Ruben Östlunds grænseoverskridende Guldpalmevinder er blændende original samfundssatire af en filmisk antropolog på toppen af sin karriere.

Streaminganmeldelse
23. aug. 2022 | 15:16

Kærlighed for voksne

Dansk Netflix-thriller er elementært spændende med drabelig utroskab, men begår en filmisk fejl.

Biografanmeldelse
21. nov. 2022 | 13:17

Guillermo del Toro’s Pinocchio

Mexicansk Oscar-vinder lader fortælleglæden vokse ud gennem lærredet i magisk stop-motion-musical om den løgnagtige trædukke.

Biografanmeldelse
21. nov. 2022 | 16:53

Smukke sind

Fransk drama om et umage vennepar er et overflødighedshorn af venlighed, der insisterer på at være livsbekræftende og vedvarende varm.

© Filmmagasinet Ekko