Anmeldelser

13 - 24 ud af 2180
Biografanmeldelse
29. jan. 2019 | 08:21

Unge Astrid

Filmen om Astrid Lindgrens unge år er en smuk, velspillet og medrivende beretning, der efterlader én med tårer på kinden.

Biografanmeldelse
20. jan. 2019 | 16:49

The Favourite

Der er ikke langt fra palads til mødding i Yorgos Lanthimos’ sprudlende kostumekomedie, som med bidsk satire og en trio af topskuespillere rammer både datiden og nutiden med samme træfsikkerhed.

Serieanmeldelse
20. feb. 2019 | 13:59

Ring til min agent!

Det er morsomt underholdende, når fransk serie åbner døren til skuespilagenternes lukkede verden og pirker til den piedestal, som stjernerne bliver anbragt på.

Serieanmeldelse
07. jan. 2019 | 00:22

Bedrag – sæson 3

Spændingen stiger støt og stædigt i tredje sæson af DR’s Bedrag, der er overmåde aktuel med sit emne om hvidvask med forbindelse til bankverdenen.

Biografanmeldelse
07. jan. 2019 | 09:24

Før frosten

Jesper Christensen og et eminent filmhåndværk bærer Michael Noers drama om en presset familiefar og et arrangeret ægteskab i 1800-tallet.

Biografanmeldelse
14. feb. 2019 | 10:00

Alita: Battle Angel

Robert Rodriguez sætter en ny standard for effektdreven sci-fi-underholdning, der rammer den samme følelse af nørdet eufori som Terminator 2 og Jurassic Park.

Biografanmeldelse
07. dec. 2018 | 19:49

Roma

Alfonso Cuarón har næsten skrevet sig selv ud af sin barndomserindring for i stedet at blæse en mikroskopisk skæbne op til udødeligt format. Et ikonmaleri til det nye årtusinde.

Streaminganmeldelse
14. feb. 2019 | 22:48

Abducted in Plain Sight

Netflix-dokumentar er en utroligt præcis skildring af et pædofilt rovdyrs angrebsmetoder og altomfattende manipulation.

Serieanmeldelse
17. feb. 2019 | 13:39

Better Things – sæson 3

Tredje sæson af Pamela Adlons selvbiografiske seriesucces var tæt på at gå i vasken, men med en mere ærlig humor står serien stærkere end nogensinde.

Biografanmeldelse
05. feb. 2019 | 06:52

Mødre­grup­pen

Feel good-komedie om storbykvinden, der vender hjem til provinsen, er dejligt selskab med et galleri af charmerende personer og morsom dialog.

Biografanmeldelse
23. sep. 2018 | 00:46

Grænse

Under en fernis af genrekultfilm udforsker Ali Abbasi grænsen mellem menneske og dyr i et formidabelt eventyr, der knytter an til emner som migration og flydende kønsroller.

Serieanmeldelse
18. feb. 2019 | 19:29

Stieg Larsson – Manden der legede med ilden

Flot helgenkåring af forfatteren og journalisten, der skabte Millennium-trilogien og brugte sit liv på at optrevle fascisme i et Sverige, som aldrig har gjort op med nationens sorte ugler i mosen.

© Filmmagasinet Ekko