Anmeldelser

2713 - 2724 ud af 2802
Biografanmeldelse
06. mar. 2013 | 20:00

The Sessions

I kanonen af skuespillere, der agerer med begrænset mobilitet, vil John Hawkes’ præstation i den varme The Sessions stå som en af de ypperste.

Biografanmeldelse
27. feb. 2013 | 20:00

5 Broken Cameras

Oscar-nomineret dokumentar er en visuel potent menneskeliggørelse af Israel-Palæstina-konflikten.

Biografanmeldelse
27. feb. 2013 | 20:00

Parker

Den barske britiske actionhelt Jason Statham uddeler bøllebank, mens Jennifer Lopez lægger bagdel til og leverer kluntet comic relief.

Biografanmeldelse
27. feb. 2013 | 20:00

Flight

Denzel Washington er dybt overbevisende som sølle, charmerende og arrogant pilot på stoffer og alkohol i Robert Zemeckis Flight.

Biografanmeldelse
27. feb. 2013 | 20:00

Kvar­tet­ten

Dustin Hoffman debuterer som instruktør med plastisk og sukkersød gebis-underholdning om musikkonkurrence blandt pensionerede operasangere.

Biografanmeldelse
27. feb. 2013 | 20:00

Skytten

Annette K. Olesens politiske thriller Skytten har flotte Grønlands-billeder og godt skuespil, men er også en lidt anonym affære.

Boganmeldelse
22. feb. 2013 | 23:19

Jeg ville først finde sandheden

Lars Movin har lavet grundig og tankevækkende bog om instruktøren Jon Bang Carlsen, der opfandt begrebet ”iscenesat dokumentarisme” længe før, det kom på mode.

Biografanmeldelse
21. feb. 2013 | 12:35

The Human Scale

Andreas M. Dalsgaards dokumentarfilm undersøger, hvordan vi kan undgå Blade Runner-agtig storbyfremmedgørelse. En vigtig og indimellem lidt for frelst film.

Biografanmeldelse
20. feb. 2013 | 20:00

Searching for Bill

Tag med Bob på en rejse efter den mystiske Bill, der har stjålet Bobs bil i glimrende dansk dokumentar fra USA’s billedskønne udkant.

Biografanmeldelse
20. feb. 2013 | 20:00

Pitch Perfect

Bipersonerne stjæler showet i den Glee-inspirerede Pitch Perfect, der er fuld af syntetisk pop.

Biografanmeldelse
20. feb. 2013 | 20:00

Planet of Snail

Dokumentarfilmen om ægteparret mellem en blinddøv mand og en meget lille kvinde er usentimental, tålmodig og rig på almenmenneskelige budskaber.

Biografanmeldelse
20. feb. 2013 | 20:00

Hitchcock

Anthony Hopkins brillerer som den diabolske mesterinstruktør i en lidt gammeldags film om Hitchcocks ægteskab og kamp for at lave Psycho.

© Filmmagasinet Ekko