Anmeldelser

2713 - 2724 ud af 2933
Streaminganmeldelse
16. mar. 2019 | 11:19

The Eyes of Orson Welles

Selv i et middelmådigt portræt, der som sit scoop viser efterladte tegninger og skitser, brænder Orson Welles’ stærke vision igennem.

Serieanmeldelse
17. mar. 2019 | 16:06

Sy­geple­jesko­len – sæson 2, afsnit 1-2

Med et betagende retro-univers udstilles 1950’ernes bedagede regelrethed, men ofte er dramaet tæt på at være tandløst.

Biografanmeldelse
19. mar. 2019 | 12:42

Ramen Shop

Sentimentalt asiatisk drama prøver ihærdigt at fremmane tårer, men det er snarere mundvandet, filmen får til at løbe.

Biografanmeldelse
19. mar. 2019 | 23:28

Alle ved det

Skuespillet sprudler af fyrigt middelhavstemperament, mens konstruktionen knirker. Den iranske Oscar-vinder Asghar Farhadi prøver kræfter med melodramaet.

Cph:Dox 2019
19. mar. 2019 | 18:16

Memory: The Origins of Alien

Man bliver godt underholdt, når Alexandre O. Philippe med nørdens nidkærhed optrevler historien om et af Hollywoods mest skelsættende febermareridt.

Cph:Dox 2019
19. mar. 2019 | 19:23

The Other Munch

Forfatteren Knausgård finder i samtale med instruktøren Joachim Trier et øjenåbnende perspektiv på Edvard Munch’ mindre kendte billeder.

Cph:Dox 2019
20. mar. 2019 | 13:34

Kir­se­bæ­re­ven­ty­ret

Dokumentar om tre mænds forsøg på at skabe dansk kirsebærvin i verdensklasse kredser om et fascinerende drama, der aldrig foldes helt ud.

Cph:Dox 2019
20. mar. 2019 | 17:17

Push

Tankevækkende og uhyre aktuel dokumentar om, hvordan big business gør det umuligt for almindelige mennesker at bo i verdens storbyer.

Cph:Dox 2019
20. mar. 2019 | 16:25

Where Man Returns

Norske Egil Håskjold Larsen udforsker en ensom jægers kamp mod Nordnorges brutale natur i billedskøn fortælling.

Cph:Dox 2019
20. mar. 2019 | 18:07

The Panama Papers

Det lykkes instruktøren Alex Winter at gøre en af de væsentlige, journalistiske afsløringer i nyere tid til en kedsommelig affære.

Cph:Dox 2019
20. mar. 2019 | 18:58

The Rest

Den kinesiske kunstner Ai Weiwei sætter igen lup på flygtningekrisen, men mellem menneskeskæbnerne mangler den kritiske vinkel.

Cph:Dox 2019
21. mar. 2019 | 09:30

John McEnroe: In the Realm of Per­fec­tion

Fransk dokumentarfilm om John McEnroe viser menneskets banale måde at være genial på gennem atletens unikke udtryk i sportens betagende bevægelighed.

© Filmmagasinet Ekko