Anmeldelser

25 - 36 ud af 2057
Biografanmeldelse
05. okt. 2018 | 08:10

Holiday

En sårbar og letpåvirkelig kvinde bliver foruroligende hærdet i Isabella Eklöfs modige, formfuldendte og brutale debutfilm, der overgår forbilledet Ulrich Seidl.

Cph Pix 2018
04. okt. 2018 | 21:44

The Rider

Drømme bliver knust i følsom western, der med inspiration fra nutidens vilde Vesten omskriver legenden om den ensomme cowboy.

Cph Pix 2018
04. okt. 2018 | 17:31

Galveston

Filmatisering af True Detective-skaberens roman dyrker sydstaternes melankoli, men savner gennemslagskraft.

Cph Pix 2018
04. okt. 2018 | 11:18

Genesis

Fransk ungdomsdrama er intenst og underspillet, når der dykkes ned i de unges komplicerede sind og stormende følelser.

Cph Pix 2018
04. okt. 2018 | 10:11

Blind Spot

Skuespiller Tuva Novotny springer ud som instruktør med et intenst hospitalsdrama om forældre i sorg og afmagt, der er blevet honoreret med hovedprisen på Cph Pix.

Biografanmeldelse
04. okt. 2018 | 08:42

Smallfoot

Det er ikke en ny Frost, men amerikansk animationsfilm formår med humor at formidle svære etiske problemstillinger i børnehøjde.

Biografanmeldelse
04. okt. 2018 | 07:54

Team Albert

Charmerende Albert og co. leverer en på overfladen tilforladelig familiefilm, men på bunden er den kommerciel i usmagelig grad.

Streaminganmeldelse
03. okt. 2018 | 07:49

Hold the Dark

Jeremy Saulnier skildrer i Netflix-film med chokerende twists den lammende angst og snublende død, som må være essensen af at være i krig eller i et land med mange skydevåben.

Biografanmeldelse
02. okt. 2018 | 18:22

Journal 64

Slutningen trækker ned, men ellers er Christoffer Boes livtag med Afdeling Q den filmisk mest sprælske og holdningsmæssigt skarpeste i serien.

Serieanmeldelse
02. okt. 2018 | 17:05

Kriger

Christoffer Boe fortæller med bravur en krimihistorie i seks afsnit, som med hypnotiske billeder og skarp psykologi indfanger kampen i Københavns brutale underverden.

Biografanmeldelse
02. okt. 2018 | 12:31

Aurore – 50 somre

Fransk komediedrama om en kvinde, der kæmper med overgangsalderens plager, er charmerende og livsbekræftende.

Cph Pix 2018
02. okt. 2018 | 11:10

In Fabric

I sin gyserkomedie har Peter Strickland et godt øje for virkelighedens absurditeter og finder humoren i en forbandet rød kjole, som Sidse Babett Knudsen bærer undervejs.

© Filmmagasinet Ekko