Anmeldelser

25 - 36 ud af 2339
Streaminganmeldelse
03. juni 2019 | 09:32

I familie

Dansk nobudget-drama om en ung kvindes moderopgør har gode intentioner, men ville have gjort sig bedre som en kortfilm.

Streaminganmeldelse
31. maj 2019 | 12:21

Deadwood: The Movie

David Milch’ legendariske westernserie har endelig fået en enestående rørende afsked, der lever op til seriens storhed, sproglige ekvilibrisme og bælgmørke moral.

Serieanmeldelse
31. maj 2019 | 10:07

The Handmaid’s Tale – sæson 3

En af tidens vigtigste serier skal passe på, at den ikke kammer over i lammende æstetik og kalkuleret humor. Men den dystopiske historie holder stadig et højt niveau.

Biografanmeldelse
29. maj 2019 | 17:18

Godzilla 2: King of the Monsters

Der er så mange monstre og mennesker med i selvhøjtidelig Godzilla-film, at Jordens undergang næsten havde været at foretrække.

Serieanmeldelse
29. maj 2019 | 12:09

Good Omens

Jordens undergang er munter i selskab med karismatiske David Tennant og Michael Sheen, men satiren i britisk serie virker bedaget og tandløs.

Biografanmeldelse
29. maj 2019 | 10:43

Edie

Pensionistens pendant til Into the Wild er en hjertevarm fortælling om, at det aldrig er for sent at udleve sine drømme.

Biografanmeldelse
29. maj 2019 | 10:16

Congo

Autentisk drama om to norske eventyrere i Congo byder på kritik af imperialismen, men ender med at fortælle historien om den hvide mands byrde.

Biografanmeldelse
22. maj 2019 | 22:47

Aladdin

Der er intet nyt under den arabiske sol i Disneys seneste genindspilning, men Will Smith liver op i historien om gadeknøsen og ånden i lampen.

Biografanmeldelse
22. maj 2019 | 20:19

Amundsen

Filmen om den norske polarforsker Roald Amundsen favner over store dele af hans liv for at komme nærmere personen bag de spektakulære opdagelser.

Biografanmeldelse
22. maj 2019 | 18:34

Kvinde på krigs­stien

Trods manglen på krølhårede ponyer er Benedikt ­Erlingssons opfølger til Om heste og mænd et livligt og charmerende drama om en økokriger og kærligheden til naturen.

Serieanmeldelse
21. maj 2019 | 11:54

Catch-22

Sørgmuntre mænd pendler mellem paradis og helvede med ordrig forvekslingskomik i serieudgaven af den satiriske krigsklassiker.

Serieanmeldelse
21. maj 2019 | 11:38

Perfekte steder – sæson 3

Tredje og sidste sæson af romantisk ungdomsdrama bevæger sig i den rigtige retning, men har stadig en kedelig hang til at udpensle pointerne.

© Filmmagasinet Ekko