Anmeldelser

37 - 48 ud af 2057
Biografanmeldelse
02. okt. 2018 | 00:37

Se København

Københavner-symfoni med elektronisk musik af Massive Attack og Brian Eno fungerer glimtvis som en nysgerrig udforskning af byen, men lever ikke op til sit store forbillede.

Cph Pix 2018
01. okt. 2018 | 22:40

The Outlaws

Sydkoreansk action-thriller har ikke store ambitioner, men holdes oven vande af en hovedperson, der er lige så karismatisk, som hans overarme er store.

Cph Pix 2018
01. okt. 2018 | 20:36

Funan

Prisvindende animationsfilm genfortæller bevægende den frygtelige historie om 70’ernes kommunistiske folkemord i Cambodja.

Cph Pix 2018
01. okt. 2018 | 19:18

Donbass

Tragikomisk og ubehageligt realistisk drama om Ukraines borgerkrig giver et sjældent indblik i en splittet nation, som er befængt med fake news.

Cph Pix 2018
01. okt. 2018 | 13:29

First Reformed

Taxi Driver-forfatteren Paul Schrader rejser ind i en hadsk mands psyke og serverer samtidig en slående kritik af Amerikas forfaldne moral i det 21. århundrede.

Cph Pix 2018
01. okt. 2018 | 08:40

Leave No Trace

Instruktøren bag Winter’s Bone skaber store følelser med små armbevægelser i en flugt-til-vildmarken-fortælling kombineret med opfindsomt ungdomsdrama.

Cph Pix 2018
30. sep. 2018 | 23:00

The Man Who Killed Don Quixote

Terry Gilliam fik endelig nedlagt sin vindmølle, og resultatet er et rodet og spraglet koks af et eventyr, som viser instruktørens bedste og værste sider.

Biografanmeldelse
27. sep. 2018 | 20:54

Pep­per­mint

Hævn-thriller af Taken-instruktøren har en stor kærlighed for skydevåben og brækkede ankler, men lider af en alvorlig mangel på opfindsomhed.

Biografanmeldelse
27. sep. 2018 | 02:21

Hell Fest

En overraskende munter fejring af gammeldags slasher-film underholder uden at være rigtigt uhyggelig.

Biografanmeldelse
27. sep. 2018 | 01:34

2001: A Space Odyssey

Sci-fi-mesterværket ramte tidsånden for 50 år siden, men restaureret på et af Nordens største lærreder er det som at se Kubricks vision realiseret til fulde for første gang.

Biografanmeldelse
26. sep. 2018 | 11:18

A Simple Favor

Bridesmaids-instruktøren Paul Feig bevæger sig i en mørkere retning, men hans nye film ved ikke, om den skal være romantisk thriller eller forstadskomedie.

Biografanmeldelse
26. sep. 2018 | 09:34

The Wife

Glenn Close er en tikkende bombe i klogt og morsomt drama, hvor det kun er et spørgsmål om tid, før hun har fået nok af sin indbildske nar af en forfattermand.

© Filmmagasinet Ekko