Anmeldelser

37 - 48 ud af 2745
Biografanmeldelse
01. juli 2020 | 07:55

Und­ta­gel­sen

Skuespillet er stærkt i ambitiøs filmatisering af Christian Jungersens prisbelønnede roman, men filmen kan ikke beslutte sig for, hvilket genreben den skal gå på.

Serieanmeldelse
29. juni 2020 | 16:46

I skoven

Netflix’ polske krimiserie svigter sin spændende fortællestil med kedelige karakterer og et søvnigt tempo.

Streaminganmeldelse
29. juni 2020 | 12:20

Athlete A

Ubehagelig Netflix-dokumentar om overgreb på det amerikanske gymnastiklandshold viser mangeårigt svigt og en grusom kultur.

Biografanmeldelse
24. juni 2020 | 17:41

Brandmand Sam – Klar til action!

Børnefilm rammer helt forbi målgruppen med bragende action og alvorlige emner, som de færreste børn vil have mulighed for at forstå.

Streaminganmeldelse
24. juni 2020 | 16:00

Eu­ro­vi­sion Song Contest: The Story of Fire Saga

Will Ferrell er urkomisk i hyldest til Melodi Grand Prix’ svulstige sceneshow i musikalsk komedie, der ligesom sangkonkurrencen naturligvis er for meget af det gode.

Biografanmeldelse
24. juni 2020 | 14:48

Sang­klub­ben

Traditionelt britisk komediedrama bliver båret af et stærkt budskab, som efterlader tilskueren med et smil på læben.

Biografanmeldelse
24. juni 2020 | 09:35

Blokhavn

Fordomme bliver veloplagt udfordret i dansk animationskomedie om livet for skoledrenge med indvandrerbaggrund, hvor humor og følsomhed går hånd i hånd.

Serieanmeldelse
23. juni 2020 | 11:23

I’ll Be Gone in the Dark

HBO-serie hylder overbevisende afdød forfatter, der skabte opmærksomhed om The Golden State Killer og samlede hans ofre og deres pårørende i en fælles efterforskning.

Biografanmeldelse
22. juni 2020 | 17:58

Mit tunesiske eventyr

Hjertevarm fransk-tunesisk komedie er fyldt med underholdende karakterer og charmerende kulturmøder.

Serieanmeldelse
22. juni 2020 | 17:21

The Lu­minar­ies

Visuelt blændende western-serie fra New Zealand viser lovende takter med historier om jagt på rigdom i 1860’erne.

Streaminganmeldelse
21. juni 2020 | 23:01

A Rainy Day in New York

Woody Allens seneste newyorkerfilm er et substansløst alderdomsværk, der mageligt har lagt sig ind imellem Netflix’ andre usjove, romantiske komedier.

Streaminganmeldelse
19. juni 2020 | 11:07

Bully. Coward. Victim. The Story of Roy Cohn

Forhadt stjerneadvokat trækkes ned i mudderet af sine modstandere i sensationelt filmportræt, der savner viljen til at nuancere og finde forklaringer.

© Filmmagasinet Ekko