Anmeldelser

37 - 48 ud af 2531
Serieanmeldelse
03. dec. 2019 | 19:08

Natten til lørdag

Teenageserie på DR bliver et tiltrængt studie i samtykke, når den gennemspiller den samme fredag fra tre personers forskellige synsvinkel.

Biografanmeldelse
03. dec. 2019 | 05:37

F for får 2: Får­ma­ged­don

Verdens sødeste får fra Aardman Animations er tilbage i en charmerende toer, der faktisk er bedre end etteren.

Biografanmeldelse
02. dec. 2019 | 12:32

Den gyldne handske

Fatih Akins seriemorderfilm er et grimt og kummerligt lille bæst, der sparker til den tyske fortids åbne sår.

Biografanmeldelse
28. nov. 2019 | 00:48

Western Stars

Mesteren af americana, Bruce Springsteen, debuterer som instruktør i en underholdende og medrivende koncertfilm.

Biografanmeldelse
27. nov. 2019 | 13:08

En hvid, hvid dag

Med en overraskende morsom perle om sorg og smerte træder Hlynur Pálmason i karakter som et af europæisk films største talenter.

Serieanmeldelse
27. nov. 2019 | 10:23

The Sleepers

Spion-thriller byder på fascinerende drama, der suger seeren tilbage til den paranoide tid i Tjekkoslovakiet før Jerntæppets fald.

Serieanmeldelse
24. nov. 2019 | 12:13

Fred til lands – sæson 1

Glimrende skuespil og mod til at undgå de værste krimiklichéer gør, trods rod i historien, DR-serie til en inciterende hjemstavns-thriller.

Biografanmeldelse
23. nov. 2019 | 15:42

Gud være lovet

François Ozon når med en overraskende nedtonet stil ind i hjertet af en katolsk pædofili-skandale, der er brændende aktuel.

Serieanmeldelse
23. nov. 2019 | 09:03

Vakuum

Serie om unge af unge rammer den famlende og feberagtige teenagetilværelse så præcist, at det giver en mavevridende genkendelse.

Biografanmeldelse
21. nov. 2019 | 03:13

Countdown

Effektiv gyser stiller skarpe spørgsmålstegn ved vores stigende afhængighed af teknologien, men mister undervejs grebet.

Biografanmeldelse
20. nov. 2019 | 21:44

Dron­nin­gens corgi

Hovedpersonen er en skabet køter i animeret børnefilm, der har en håbløst forstokket humor og gør Donald Trump til en hyggeonkel.

kortfilmanmeldelse
20. nov. 2019 | 17:23

Super8 – midt­vejs­film årgang 9

Talenterne funkler i den jyske muld, selv om man savner vildskab og vovemod på den alternative, aarhusianske filmuddannelse.

© Filmmagasinet Ekko