Anmeldelser

49 - 60 ud af 3612
Serieanmeldelse
09. sep. 2021 | 18:43

Scenes from a Marriage

HBO-genindspilning af Bergmans mesterlige hovedværk når ikke originalen til sokkeholderne, men det er et godt drama med sans for de små ryk i et kærlighedsforhold.

Serieanmeldelse
09. mar. 2022 | 22:47

Un­der­cur­rent: The Dis­ap­pear­ance of Kim Wall

Amerikansk dokumentar viser prisværdigt Kim Walls liv som journalist, men nu må det være slut med at give taletid til hendes narcissistiske psykopatmorder.

Biografanmeldelse
12. apr. 2022 | 09:46

The Northman

Robert Eggers’ vikingedrama er en af de mest kunstnerisk ambitiøse actionfilm i flere år, der med vor egen Claes Bang som overbevisende skurk sætter sig i kroppen.

Biografanmeldelse
18. juli 2022 | 17:28

Lille Allan – den men­ne­ske­li­ge antenne

Findes der noget mere uhyggeligt end forældre, der skal skilles? En af Danmarks mest spændende instruktører har lavet en animationsperle med spræl og hjerte til alle aldre.

Biografanmeldelse
08. feb. 2022 | 21:53

Du som er i himlen

Tea Lindeburgs imponerende debutfilm tegner et hårdt og troværdigt billede af fortidens bondeliv og en kvindeundertrykkelse, som stadigvæk eksisterer.

Serieanmeldelse
26. aug. 2022 | 16:51

Better Call Saul – sæson 6

En af tv-historiens bedste serier løfter sig over Breaking Bad med åndeløst spændende og dybt bevægende afslutning på det forrygende karakterstudie.

Biografanmeldelse
26. nov. 2014 | 12:51

Force Majeure

Er man en rigtig mand, hvis man redder sig selv og efterlader kone og børn til at dø i en lavine? Det spørgsmål tager en svensk filmmester op i sin bedste – og sjoveste – film til dato.

Biografanmeldelse
30. okt. 2020 | 03:35

Falling

Viggo Mortensen får det bedste ud af sine medskuespillere i dragende personlig instruktørdebut om fortid og demens.

Biografanmeldelse
07. mar. 2022 | 06:30

Hvid­sten­grup­pen II – De ef­ter­lad­te

Fængende flot toer flytter fokus fra frihedskampens mænd til dens kvinder, men ureflekteret tyskerhad og hæmningsløs nationalisme trækker ned.

Serieanmeldelse
23. feb. 2022 | 12:40

Severance

Absurd medrivende thriller-serie splitter hovedpersonernes hukommelse i to og finder rædsel og humor i tidens oprør mod arbejdslivets meningsløshed.

Biografanmeldelse
06. mar. 2022 | 23:45

The Lost Daughter

Olivia Colman og Jessie Buckley skaber sammen en kompleks kvindekarakter i Maggie Gyllenhaals nådesløst medrivende debutfilm om mangelfuldt moderskab.

Serieanmeldelse
03. apr. 2022 | 22:22

Borgen 4 – hele sæsonen

I en imponerende fjerde sæson flød Birgitte Nyborg mere og mere til havs på sin egen magtsyges isflage, mens spændingen steg til det ulidelige.

© Filmmagasinet Ekko