Anmeldelser

49 - 60 ud af 2403
Serieanmeldelse
11. aug. 2019 | 14:53

Manson’s Bloodline

Vi kommer ubehageligt tæt på Charles Mansons barnebarn, som gennemlever en vanvittig identitetskrise og kæmper for sin ret til et normalt bedstefaderligt forhold.

Tv-anmeldelse
01. jan. 2015 | 20:57

Ar­vin­ger­ne sæson 2

Boet er gjort op, men kaosset går stadig i arv i Grønnegård-familien. I anden sæson af DR-serien spreder det sig til manuskriptet, som dog realiseres og spilles til perfektion.

Biografanmeldelse
30. aug. 2017 | 19:55

Aldrig mere i morgen

Der er glimt af gode, gamle Erik Clausen, men hans film om en sjæl efter døden er en sandkasse af sentimentalitet.

Serieanmeldelse
02. feb. 2019 | 20:29

Ba­de­ho­tel­let – sæson 6

I en tid domineret af dystre krimier er Badehotellet et fornøjeligt alternativ, men hyggehumor og det fatale år 1939 rimer ikke.

Biografanmeldelse
29. aug. 2019 | 10:58

Triple Threat

Intet kan overdøve den mesterlige kampsportsfest, når tre asiatiske stjerner banker vestlige skurke i moderne homage til gamle Hongkong-film.

Biografanmeldelse
03. okt. 2017 | 10:22

QEDA

Max Kestner nytænker smågenialt tidsrejser på film, men det modige bud på dansk sci-fi evner ikke at få os til at føle pulsen.

Biografanmeldelse
07. dec. 2017 | 20:22

The Square

Ruben Östlund slipper aber løs blandt hensygnende mennesker i en overrumplende satire over samtidskunsten og velfærdssamfundet. Man griner, lige indtil man selv bliver spiddet.

Serieanmeldelse
05. jan. 2019 | 18:23

Dog­gysty­le – hele sæsonen

DR3’s ungdomsserie vristede sig undervejs fri af stereotyperne og blev regulært rørende.

Biografanmeldelse
29. jan. 2019 | 08:21

Unge Astrid

Filmen om Astrid Lindgrens unge år er en smuk, velspillet og medrivende beretning, der efterlader én med tårer på kinden.

Serieanmeldelse
22. juni 2019 | 19:09

Euphoria

Identiteten udfolder sig i samarbejde med teenageværelsets wifi-signal i HBO-serie, der skildrer Generation Z med respekt og følsomhed.

Biografanmeldelse
31. juli 2019 | 21:40

Fast & Furious: Hobbs & Shaw

Selv efter moderne action-standarder er plottet langt ude i et spinoff, hvor manuskriptet lader de sjove og charmerende hovedpersoner i stikken.

Biografanmeldelse
21. aug. 2019 | 15:05

Mellem linjerne

Tanker om sex, løgn og litteraturens fremtid drukner i evigt sludrende fransk komedie, der kun har enkelte sjove øjeblikke.

© Filmmagasinet Ekko