Anmeldelser

49 - 60 ud af 2057
Biografanmeldelse
15. feb. 2018 | 00:26

Black Panther

Disneys store satsning på en sort superheltefilm er en milepæl, ikke bare for franchisen, men også for hele genren.

Biografanmeldelse
25. mar. 2015 | 10:12

Skam­me­rens datter

Første del af Skammer-serien slås med et par børnesygdomme, men imponerer som dansk fantasy på internationalt niveau.

Biografanmeldelse
12. sep. 2018 | 16:11

Ditte & Louise

Ditte & Louise tager vellykket springet til det store lærred med en satirisk kønskomedie, der både rummer seksuelle overgreb, selvkritik og sympatiske mænd.

Serieanmeldelse
30. juni 2018 | 13:19

Hjem­me­ba­ne

Norsk dramaserie om den første kvindelige fodboldtræner i den bedste liga er højaktuel, fyldt med fængslende karakterer og stærke skuespilpræstationer.

Serieanmeldelse
24. jan. 2017 | 22:50

Fauda

Med fuld fart, masser af dramatik og en god portion autenticitet er den israelske serie Fauda blevet et hit i både hjemlandet og Palæstina.

Biografanmeldelse
13. juni 2018 | 13:59

Vi ses deroppe

Fransk drama om Første Verdenskrig er et idioti af flotte kostumer og halvbagte idéer.

Serieanmeldelse
21. feb. 2018 | 20:07

Homeland – sæson 7

Man bliver nervøs for, om spændingen kan forløses, men samtidskritikken får ny energi med skildringen af et nær-diktatorisk USA.

Serieanmeldelse
17. okt. 2018 | 16:48

Forever

Selv ikke i efterlivet, hvor man er blevet forenet med den eneste ene, slutter jagten på lykken, viser forfriskende original Amazon-serie.

Biografanmeldelse
07. mar. 2018 | 12:05

Så længe jeg lever

Dygtige Rasmus Bjerg kan ikke redde Ole Bornedals film om John Mogensen, der gør sangeren en bjørnetjeneste.

Biografanmeldelse
23. okt. 2013 | 20:00

Mit liv med Liberace

Michael Douglas er brillant og fanger hver en lille detalje af den flamboyante entertainer Liberaces væsen i Steven Soderberghs film.

Biografanmeldelse
20. dec. 2017 | 18:54

Wonder Wheel

Woody Allens nye skæbnespil – fuld af lidelser og længsler, tragik og komik – minder os om, hvor svært det er at være menneske.

London Film Festival
15. okt. 2018 | 12:29

Fahren­heit 11/9

Michael Moore fortæller os alt det, vi vidste i forvejen med en insisterende uro og en berettiget frygt for fremtiden.

© Filmmagasinet Ekko