Anmeldelser

61 - 72 ud af 2566
Biografanmeldelse
26. feb. 2019 | 10:52

Dogman

Matteo Garrone har skabt et forrygende drama om en italiensk underdog i en forarmet kystby. Man vil aldrig se på hundesaloner med samme øjne igen.

Serieanmeldelse
03. feb. 2020 | 10:20

My Brilliant Friend – sæson 2

Forfatteren Elena Ferrantes forhutlede Napoli vækkes til live i vellykket fortsættelse af det stemningsfulde drama om kvinders ret til at bestemme selv.

Streaminganmeldelse
17. okt. 2019 | 09:26

Dolemite Is My Name

Eddie Murphy er sjov, rørende og sprudler af energi i Netflix-biopic om blaxploitation-komiker, der har inspireret en hel generation.

Streaminganmeldelse
04. sep. 2019 | 12:53

The Laun­dro­mat

Steven Soderbergh angriber finansverdenens grådighed med historien om Panama-papirerne i en Netflix-komedie, som ikke er særligt sjov.

Biografanmeldelse
16. sep. 2019 | 19:03

Ad Astra

Visuelt slående drama med Brad Pitt bygger effektivt op til en slags Dommedag nu i rummet, men man savner et bankende hjerte.

Biografanmeldelse
15. nov. 2019 | 09:58

Hon­ning­land

Historien om en makedonsk biavler skrues sammen til formidabelt konfliktstof i fascinerende og poetisk dokumentar.

Streaminganmeldelse
30. aug. 2017 | 13:41

Ikaros

Pludselig befinder dokumentaristen Bryan Fogel sig midt i den russiske OL-dopingskandale. Resultatet er en fascinerende film om organiseret svindel på højeste plan.

Biografanmeldelse
31. okt. 2018 | 11:24

Bohemian Rhapsody

Rami Malek kan trods sit livs præstation ikke skjule, at Bohemian Rhapsody fortæller en berøringsangst historie om Freddie Mercury og Queen, der har fortjent bedre.

Biografanmeldelse
22. dec. 2019 | 00:07

Frost 2

Vand med hukommelse er en af de få nyskabelser i opfølgeren til megasuccesen Frost, men Elsa, Olaf og de andre figurer er stadig umådeligt godt selskab.

Serieanmeldelse
27. jan. 2020 | 19:49

Ragnarok

Det er en god idé at plante nordisk mytologi i nutiden, men en håbløs hovedkarakter og løse ender får det til at kikse i Netflix-serien Ragnarok.

Biografanmeldelse
21. sep. 2016 | 08:48

Swinger

Mikkel Munch-Fals gør sig klogere end sine personer i swingerkomedie, der snarere er en analyse af mennesker i midtvejskrise og højst fremkalder bedrevidende fnis.

cph pix 2017
27. sep. 2017 | 12:33

The Killing of a Sacred Deer

Ved første øjekast er Lanthimos’ nye film mindre provokerende end Dogtooth, men den udvikler sig til en bizar, altopslugende hævn-thriller med tragiske overtoner.

© Filmmagasinet Ekko