Anmeldelser

61 - 72 ud af 3679
Serieanmeldelse
07. maj 2022 | 15:01

The Viking – narko­kon­gens fald

Journalists optrevling af dansk narkobarons liv har potentialet til at være en medrivende dokumentarserie, men der er blevet truffet et fatalt valg.

Biografanmeldelse
08. juni 2022 | 15:05

Délicieux

Fransk kokkedrama er en overdådig og smittende anretning, der udfolder kampen mellem herskab og tjenestefolk i tiden før den franske revolution.

Serieanmeldelse
21. okt. 2022 | 13:35

Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story

Netflix-serien, der advarer mod idoldyrkelse af seriemordere, forfalder selv til kvalm fascination af en nekrofil kannibal.

Serieanmeldelse
09. nov. 2022 | 00:53

Bad Bitch

Diêm Camilles dramakomedie tegner et modigt og nuanceret portræt af en sort kvinde, der dulmer identitetskrisen med fester og seksuelle udskejelser.

Streaminganmeldelse
06. mar. 2021 | 13:03

Pelé

Der er glimt af storhed, men instruktørerne formår at få Pelé til at ligne en 0-0-kamp i regnvejr.

Biografanmeldelse
28. jan. 2022 | 16:48

Vildmænd

Dansk instruktørtalent finder med vittig og konstant overraskende komedie humoren i maskuline fællesskaber.

Biografanmeldelse
08. feb. 2022 | 21:53

Du som er i himlen

Tea Lindeburgs imponerende debutfilm tegner et hårdt og troværdigt billede af fortidens bondeliv og en kvindeundertrykkelse, som stadigvæk eksisterer.

Biografanmeldelse
13. apr. 2022 | 16:17

De for­ban­de­de år 2

Med skildringen af en enkelt familie folder Anders Refn alle aspekter af besættelsen ud i smuk, spændende og mageløst inciterende film.

Streaminganmeldelse
16. maj 2022 | 23:07

Toscana

Nu forstår man godt, hvorfor ufrivilligt komisk kokkedrama med Anders Matthesen ikke kom i biografen.

Biografanmeldelse
21. nov. 2022 | 16:53

Smukke sind

Fransk drama om et umage vennepar er et overflødighedshorn af venlighed, der insisterer på at være livsbekræftende og vedvarende varm.

Biografanmeldelse
26. jan. 2022 | 00:51

Tag min hånd

I ånden fra Den eneste ene debuterer skuespilleren Lars Kaalund som instruktør med en romantisk dramakomedie fuld af fornøjelige præstationer.

Serieanmeldelse
10. aug. 2022 | 08:00

Riget – sæson 1 & 2

Restaureringen af Lars von Triers hospitalsserie er en åbenbaring. Det omgængelige danske kulturklenodie, der blander gyserfilm og folkekomedie, ser bedre ud end nogensinde.

© Filmmagasinet Ekko