Anmeldelser

37 - 48 ud af 4132
Streaminganmeldelse
26. jan. 2024 | 14:53

Ferrari

Adam Driver er magnetisk som gambler med benzin i hjerteblodet i Michael Manns bedste film længe.

Serieanmeldelse
26. jan. 2024 | 12:46

Masters of the Air

Folkene bag Band of Brothers har skabt endnu en nervepirrende og bevægende serie med dramaer fra det amerikanske luftvåben under Anden Verdenskrig.

Biografanmeldelse
25. jan. 2024 | 16:44

Lassie på nye eventyr

Den langhårede collie stråler, når hun løbende trodser det sydtyrolske terræn, men tysk børnefilm lægger for meget på Lassies skuldre.

festivalanmeldelse
24. jan. 2024 | 17:07

Love Lies Bleeding

Volden er kvalmende effektiv, og sexscenerne overlader ikke meget til fantasien i eminent genrefilm med Kristen Stewart som lesbisk gangsterdatter.

Serieanmeldelse
22. jan. 2024 | 21:33

Dark Horse

Ambitiøs ungdomsserie om nattelivets farer og svære familierelationer løfter pegefingeren, når den vil skildre beruselsens pris.

Streaminganmeldelse
22. jan. 2024 | 14:19

Sne­fæl­les­ska­bet

Årets spanske Oscar-bud er et stærkt autentisk drama om et rugbyholds kamp for at overleve et flystyrt og et godt argument for kannibalisme.

festivalanmeldelse
22. jan. 2024 | 13:29

Super/Man: The Chris­toph­er Reeve Story

Dokumentarportræt af Hollywoods første store Superman er en opløftende og rørende skildring af hverdagens heltemod, når livet går én imod.

festivalanmeldelse
22. jan. 2024 | 11:11

Eno

En af historiens mest innovative musikere – Brian Eno – bliver fascinerende portrætteret i AI-klippet dokumentar, der ændrer sig for hver visning og matcher hovedpersonens kreativitet.

Biografanmeldelse
21. jan. 2024 | 15:13

Frit fald

Guldpalmevinderen med absurd god Sandra Hüller i hovedrollen er en elegant blanding af hudløst ægteskabsdrama og nervepirrende krimigåde.

Biografanmeldelse
21. jan. 2024 | 13:49

Hånd­te­ring af udøde

Norsk zombiegyser er bedst, når den bruger de dødes pludselige genkomst til at udforske de pårørendes sorgreaktioner.

Biografanmeldelse
19. jan. 2024 | 16:48

Farven lilla

Glæden i de ekvilibristiske shownumre clasher med de grueligt mange rædsler i musicalversionen af skelsættende roman.

Tv-anmeldelse
18. jan. 2024 | 13:38

Nyrup – Signes far

Poul Nyrups søgen efter sin afdøde datters minde og forsøg på at handle sig ud af smerten er noget af det mest rørende og tankevækkende tv i lang tid.

© Filmmagasinet Ekko