Anmeldelser

For tag: ethan hawke
1 - 8 ud af 8
Cph Pix 2018
01. okt. 2018 | 13:29

First Reformed

Taxi Driver-forfatteren Paul Schrader rejser ind i en hadsk mands psyke og serverer samtidig en slående kritik af Amerikas forfaldne moral i det 21. århundrede.

Biografanmeldelse
19. sep. 2018 | 15:55

Bare Juliet

Romantisk komedie går den slagne vej, men er vittig og velspillet med referencer til genrens klassikere.

Dvd-anmeldelse
27. feb. 2017 | 15:17

Born to Be Blue

Biografisk drama om jazzmusikeren Chet Bakers liv er en anonym omgang, der ser stort på virkelighedens kendsgerninger.

Biografanmeldelse
21. sep. 2016 | 11:18

The Mag­ni­fi­cent Seven

Genindspilningen af The Magnificent Seven ejrer er et underholdende bekendtskab, der fastholder originalens charme og giver historien om de syv hævnende mænd en frisk kant af politisk releavns.

Biografanmeldelse
03. sep. 2014 | 14:13

Boyhood

Richard Linklater har med Boyhood skabt en filmisk milepæl, der er storslået i omfang, men intim i detaljen.

Biografanmeldelse
21. aug. 2013 | 20:07

Before Midnight

Som enhver stor kærlighedsaffære bliver historien om Jesse og Celine bare mere og mere interessant og kompliceret med tiden. Before Midnight er en smuk kulmination på en historisk trilogi.

Biografanmeldelse
17. juli 2013 | 20:00

The Purge

Ethan Hawke kæmper for sin families overlevelse i en skuffende flad fremtids-thriller, hvor al kriminalitet lovliggøres i et årligt, tolv timers vindue af kaos og katarsis.

Biografanmeldelse
01. nov. 2012 | 00:02

Sinister

Ethan Hawke gør, hvad han kan over for Sinisters slappe genbrug af onde børn og okkulte overtoner. Men rigtigt skræmmende bliver det aldrig.

© Filmmagasinet Ekko