Anmeldelser

For tag: hbo nordic
1 - 12 ud af 91
Serieanmeldelse
24. apr. 2021 | 07:42

The Handmaid’s Tale – sæson 4

Successerie om religiøs undertrykkelse af kvinder er stadig et af de bedste bud på en moderne dystopi, selv om den begynder at føles en kende selvtilfreds.

Serieanmeldelse
14. apr. 2021 | 05:53

Mare of Easttown

Krimiserie trækker på klichéer, men Kate Winslet er alligevel dragende som hærget politiefterforsker med problemer på hjemmefronten i en lilleby fyldt med hemmeligheder.

Serieanmeldelse
13. apr. 2021 | 21:21

Welcome to Utmark

Kim Fupz Aakeson og Dagur Káris nordiske Twin Peaks-western rammer plet med begsort galgenhumor og skaber forventninger til en anden sæson med mere fortælling.

Streaminganmeldelse
12. apr. 2021 | 18:42

Col­lect­ive

En af de største Oscar-konkurrenter til Druk er en rystende branddokumentar, der holder én fast i en skruestik, skriver Sundhedsstyrelsens direktør Søren Brostrøm i sin første filmanmeldelse.

Serieanmeldelse
10. apr. 2021 | 01:28

The Nevers

Underholdende sci-fi-serie om Victoriatiden har et potentiale, hvis den kan forenkle plottet og rive sig fri af skandaleombruste Joss Whedon.

Serieanmeldelse
09. apr. 2021 | 18:39

Ex­term­in­ate All the Brutes

Instruktøren bag I Am Not Your Negro har skabt sit magnum opus, der chokerer og trætter med billeder af den hvide mands folkemord.

Serieanmeldelse
31. mar. 2021 | 13:16

Pray, Obey, Kill

HBO-dokumentar om en sensationel mordsag i en religiøs kult i Sverige er en af de bedste true crime-serier til dato.

Serieanmeldelse
19. mar. 2021 | 14:04

Q: Into the Storm

Jagten på konspirationsteoretikeren bag QAnon er en storstilet whodunit om ytringsfrihed og anonymitet med et vildt persongalleri, der leder tankerne hen på Tiger King.

Serieanmeldelse
03. mar. 2021 | 20:41

The Vow

Hårrejsende dokumentarserie om amerikansk sexkult er mest effektiv, når den viser medlemmernes egne optagelser.

Streaminganmeldelse
25. feb. 2021 | 13:50

Black Art: In the Absence of Light

Dokumentar er en kærkommen og lærerig udforskning af afroamerikansk kunst, som den hvide kunstverden har forbigået.

Streaminganmeldelse
18. feb. 2021 | 13:30

The Way Back

Fremragende præstation af Ben Affleck som midaldrende baskettræner kan ikke redde fejlslagent forsøg på at kombinere sportsfilm og grædedrama.

Serieanmeldelse
28. jan. 2021 | 12:17

Euphoria – særafsnit

Kontroversiel ungdomsserie smider den smarte attitude og bliver for alvor radikal, når Gud genoplives sammen med håbet.

© Filmmagasinet Ekko