Anmeldelser

For tag: hbo nordic
1 - 12 ud af 78
Serieanmeldelse
30. dec. 2020 | 16:09

Valley of Tears

Israelsk miniserie er lige så ambitiøs som ubehagelig, når den skildrer Yom Kippur-krigen uden national patos.

Serieanmeldelse
28. dec. 2020 | 18:07

Outlier

Norsk serie vækker mindelser om Twin Peaks og Ondskabens øjne, når fremragende Hanne Mathisen Haga optrevler ondskaben i et nordnorsk lillebysamfund.

Serieanmeldelse
18. dec. 2020 | 18:37

Sløborn

Uhyggeligt fremsynet tysk-dansk virusserie er så tæt på verdens miserable tilstand netop nu, at man har svært ved at se den som underholdning.

Streaminganmeldelse
17. dec. 2020 | 17:27

Crazy, Not Insane

Alex Gibneys dokumentar undgår true crime-genrens faldgruber, når den sobert portrætterer en retspsykiater og udforsker forbryderens sind.

Serieanmeldelse
17. dec. 2020 | 12:01

The Stand

Stephen Kings ragnarok-fortælling disker op med gedigne forskrækkelser, men serien taber sine karakterer af syne, mens den iler mod dommedag.

Streaminganmeldelse
02. dec. 2020 | 14:48

Let Them All Talk

Steven Soderbergh kaster sig ud i et improviseret eksperiment, der oser af atmosfære med Meryl Streep som forfatter på sejltur over Atlanten.

Serieanmeldelse
30. nov. 2020 | 15:36

Your Honor

Krimi og forældredrama forenes i miniserie, hvor Bryan Cranston fra Breaking Bad overbeviser som dommeren, der går til yderligheder for at beskytte sin søn.

Serieanmeldelse
28. nov. 2020 | 17:36

The Flight Attendant

Spænding og komik går hånd i hånd i mordmysterium, der emmer af kærlighed til 1960’ernes krimikomedier.

Serieanmeldelse
09. nov. 2020 | 18:49

Industry

Med stort fokus på sex og stoffer formår serie om unge mennesker i den engelske finansverden ikke at forløse sit potentiale som generationsportræt.

Serieanmeldelse
20. okt. 2020 | 23:04

The Undoing

Susanne Bier og skaberen af Big Little Lies har begået et morderisk overklassedrama, der har bestillingsarbejdets rutinepræg og virker en kende ufarligt.

Serieanmeldelse
13. okt. 2020 | 11:08

The Good Lord Bird

Ethan Hawke er fremragende i miniserie, der med historien om oprør under den amerikanske slavetid perfekt forener galskab og alvor.

Serieanmeldelse
05. okt. 2020 | 15:55

The Comey Rule

Den dramatiserede udgave af FBI-direktørs skærmydsler med Trump er medrivende og et interessant forsøg på at føje nye dybder til en politisk æra.

© Filmmagasinet Ekko