Anmeldelser

For tag: hbo nordic
1 - 12 ud af 24
Serieanmeldelse
05. maj 2019 | 13:09

State of the Union

Med sprudlende sprog og et ultrakort format serverer serie af makkerparret bag High Fidelity veloplagt ægteskabets absurde, triste og morsomme kampe.

Serieanmeldelse
04. maj 2019 | 12:49

Gentleman Jack

Det simple landsbyliv vendes på hovedet, når en sælsom kvinde drager hjem og skaber ravage i hylemorsomt periodedrama.

Serieanmeldelse
30. apr. 2019 | 20:03

Game of Thrones – sæson 8, afsnit 3

Tredje afsnit er en magtdemonstration med imponerende kampscener og en twist, der viser, at serieskaberne stadig skødesløst kan gå imod seernes forventninger.

Serieanmeldelse
07. apr. 2019 | 15:39

Killing Eve – sæson 2

Der er en forfriskende og fornyende galskab i serien om en kvindelig seriemorder, som i modsætning til de forstenede forgængere er i sine følelsers vold.

Serieanmeldelse
04. apr. 2019 | 16:46

Fosse/Verdon

Medrivende og kritisk portræt af instruktørgeniet Bob Fosse, der ville være blevet fældet af #MeToo-bevægelsen, hvis han havde levet i dag.

Serieanmeldelse
01. apr. 2019 | 08:27

Veep – sæson 7

De politiske eder flyver om ørerne fra første sekund af sidste sæson. Selina Meyer går ud med et brag i den sjoveste og mest ærlige serie om amerikansk politik netop nu.

Serieanmeldelse
17. feb. 2019 | 13:39

Better Things – sæson 3

Tredje sæson af Pamela Adlons selvbiografiske seriesucces var tæt på at gå i vasken, men med en mere ærlig humor står serien stærkere end nogensinde.

Serieanmeldelse
14. jan. 2019 | 00:35

Success

Mord og korruption er på tapetet, når Oscar-vinderen Danis Tanović viser bagsiden af Kroatiens vækst i drønspændende miniserie.

Serieanmeldelse
18. nov. 2018 | 00:52

My Brilliant Friend

Samfundskritik og fabulerende drømmescener går hånd i hånd i serieversionen af Elena Ferrantes romanværk om en ung piges opvækst i efterkrigstidens hærgede Italien.

Serieanmeldelse
21. juli 2017 | 20:42

Insecure – sæson 2

Alt for menneskelige Issa er tilbage i en ny sæson, der er endnu bedre end første og giver et enestående indblik i en sort kvindes almindelige liv.

Tv-anmeldelse
11. sep. 2014 | 16:08

Boardwalk Empire – sæson 5

Terence Winter og HBO lægger op til en fejende flot afslutning på sin serie om gangsterkongen Nucky Thompson, der kan måle sig med det bedste inden for genren.

Tv-anmeldelse
08. aug. 2014 | 14:43

The Knick – sæson 1

Steven Soderberghs bud på en lægeserie er intens og dramatisk underholdning med Clive Owen i sit livs hovedrolle.

© Filmmagasinet Ekko