Anmeldelser

For tag: hbo nordic
1 - 12 ud af 93
Serieanmeldelse
24. apr. 2021 | 07:42

The Handmaid’s Tale – sæson 4

Successerie om religiøs undertrykkelse af kvinder er stadig et af de bedste bud på en moderne dystopi, selv om den begynder at føles en kende selvtilfreds.

Serieanmeldelse
31. mar. 2021 | 13:16

Pray, Obey, Kill

HBO-dokumentar om en sensationel mordsag i en religiøs kult i Sverige er en af de bedste true crime-serier til dato.

Serieanmeldelse
13. apr. 2021 | 21:21

Welcome to Utmark

Kim Fupz Aakeson og Dagur Káris nordiske Twin Peaks-western rammer plet med begsort galgenhumor og skaber forventninger til en anden sæson med mere fortælling.

Serieanmeldelse
14. apr. 2021 | 05:53

Mare of Easttown

Krimiserie trækker på klichéer, men Kate Winslet er alligevel dragende som hærget politiefterforsker med problemer på hjemmefronten i en lilleby fyldt med hemmeligheder.

Serieanmeldelse
18. nov. 2018 | 00:52

My Brilliant Friend

Samfundskritik og fabulerende drømmescener går hånd i hånd i serieversionen af Elena Ferrantes romanværk om en ung piges opvækst i efterkrigstidens hærgede Italien.

Streaminganmeldelse
11. jan. 2019 | 11:43

Brexit: The Uncivil War

Benedict Cumberbatch er i hopla i drama, der fortæller den fascinerende historie om Brexit, som har efterladt Storbritannien i kaos.

Serieanmeldelse
31. maj 2019 | 10:07

The Handmaid’s Tale – sæson 3

En af tidens vigtigste serier skal passe på, at den ikke kammer over i lammende æstetik og kalkuleret humor. Men den dystopiske historie holder stadig et højt niveau.

Serieanmeldelse
03. mar. 2021 | 20:41

The Vow

Hårrejsende dokumentarserie om amerikansk sexkult er mest effektiv, når den viser medlemmernes egne optagelser.

Streaminganmeldelse
26. maj 2021 | 20:38

Friends: The Reunion

Hjertevarme og kynisme går hånd i hånd, når vennerne mødes efter sytten år i et særafsnit, der endevender alle aspekter af successerien.

Serieanmeldelse
13. okt. 2020 | 11:08

The Good Lord Bird

Ethan Hawke er fremragende i miniserie, der med historien om oprør under den amerikanske slavetid perfekt forener galskab og alvor.

Streaminganmeldelse
02. dec. 2020 | 14:48

Let Them All Talk

Steven Soderbergh kaster sig ud i et improviseret eksperiment, der oser af atmosfære med Meryl Streep som forfatter på sejltur over Atlanten.

Serieanmeldelse
17. dec. 2020 | 12:01

The Stand

Stephen Kings ragnarok-fortælling disker op med gedigne forskrækkelser, men serien taber sine karakterer af syne, mens den iler mod dommedag.

© Filmmagasinet Ekko