Anmeldelser

For tag: hbo nordic
1 - 12 ud af 30
Serieanmeldelse
11. aug. 2019 | 13:45

Be­foreig­ners

HBO’s norske science fiction-eksperiment er fuld af sjove påfund, men lander i brakvandet mellem samfundssatire og krimi-mysterium.

Serieanmeldelse
06. juni 2019 | 18:44

Big Little Lies – sæson 2

Meryl Streep er en forrygende og farlig tilføjelse til historien om en gruppe stinkende rige kvinder, hvis liv er fyldt med hemmeligheder og løgne.

Serieanmeldelse
22. juni 2019 | 19:09

Euphoria

Identiteten udfolder sig i samarbejde med teenageværelsets wifi-signal i HBO-serie, der skildrer Generation Z med respekt og følsomhed.

Serieanmeldelse
31. maj 2019 | 10:07

The Handmaid’s Tale – sæson 3

En af tidens vigtigste serier skal passe på, at den ikke kammer over i lammende æstetik og kalkuleret humor. Men den dystopiske historie holder stadig et højt niveau.

Serieanmeldelse
28. juni 2019 | 14:10

The Loudest Voice

Russell Crowe er fænomenalt maskeret som Fox News-frontfiguren Roger Ailes, der blev fældet efter overgreb på sine kvindelige ansatte.

Serieanmeldelse
04. juli 2019 | 09:41

Jett

Actionserie med Carla Gugino som forførende tyv lader til at være lavet af mænd, der hellere vil se hende slange sig end skabe en spændende historie.

Serieanmeldelse
18. nov. 2018 | 00:52

My Brilliant Friend

Samfundskritik og fabulerende drømmescener går hånd i hånd i serieversionen af Elena Ferrantes romanværk om en ung piges opvækst i efterkrigstidens hærgede Italien.

Tv-anmeldelse
15. apr. 2014 | 20:07

Fargo

Første afsnit af Fargo giver løfter om en serie lige så morbid, mørk og uimodståelig som Coen-brødrenes mesterlige forlæg.

Serieanmeldelse
17. feb. 2019 | 13:39

Better Things – sæson 3

Tredje sæson af Pamela Adlons selvbiografiske seriesucces var tæt på at gå i vasken, men med en mere ærlig humor står serien stærkere end nogensinde.

Serieanmeldelse
04. maj 2019 | 12:49

Gentleman Jack

Det simple landsbyliv vendes på hovedet, når en sælsom kvinde drager hjem og skaber ravage i hylemorsomt periodedrama.

Serieanmeldelse
05. maj 2019 | 11:48

Chernobyl

Miniserie om atomkatastrofen er et nervepirrende drama, som skildrer Sovjetunionens hybris og viser, hvordan ulykken ændrede verdens gang.

Serieanmeldelse
05. maj 2019 | 13:09

State of the Union

Med sprudlende sprog og et ultrakort format serverer serie af makkerparret bag High Fidelity veloplagt ægteskabets absurde, triste og morsomme kampe.

© Filmmagasinet Ekko