Anmeldelser

For tag: hbo nordic
1 - 12 ud af 94
Serieanmeldelse
31. mar. 2021 | 13:16

Pray, Obey, Kill

HBO-dokumentar om en sensationel mordsag i en religiøs kult i Sverige er en af de bedste true crime-serier til dato.

Serieanmeldelse
03. juni 2020 | 14:49

I May Destroy You

Rørende serie om overgreb og samtykke markerer ankomsten for en af den nye generations bedste og vigtigste stemmer.

Serieanmeldelse
12. aug. 2021 | 10:34

The White Lotus

HBO’s komediedrama er fortjent en af tidens hotte serier, der fascinerer med sin satire over den forkælede overklasse i et hawaiiansk feriehelvede.

Serieanmeldelse
18. dec. 2020 | 18:37

Sløborn

Uhyggeligt fremsynet tysk-dansk virusserie er så tæt på verdens miserable tilstand netop nu, at man har svært ved at se den som underholdning.

Serieanmeldelse
28. nov. 2020 | 17:36

The Flight Attendant

Spænding og komik går hånd i hånd i mordmysterium, der emmer af kærlighed til 1960’ernes krimikomedier.

Serieanmeldelse
10. apr. 2021 | 01:28

The Nevers

Underholdende sci-fi-serie om Victoriatiden har et potentiale, hvis den kan forenkle plottet og rive sig fri af skandaleombruste Joss Whedon.

Serieanmeldelse
11. maj 2020 | 14:23

Westworld – sæson 3

HBO’s filosofiske sci-fi-thriller er ikke altid nem at forstå, men den sublime filmstil og friske genreleg bærer fortællingen.

Serieanmeldelse
05. maj 2019 | 11:48

Chernobyl

Miniserie om atomkatastrofen er et nervepirrende drama, som skildrer Sovjetunionens hybris og viser, hvordan ulykken ændrede verdens gang.

Serieanmeldelse
17. jan. 2019 | 16:28

SMILF – sæson 2

Komedieserien om livet som ung singlemor vinder ved at fokusere på de mindre flatterende sider af tilværelsen.

Serieanmeldelse
20. okt. 2020 | 23:04

The Undoing

Susanne Bier og skaberen af Big Little Lies har begået et morderisk overklassedrama, der har bestillingsarbejdets rutinepræg og virker en kende ufarligt.

Serieanmeldelse
30. nov. 2020 | 15:36

Your Honor

Krimi og forældredrama forenes i miniserie, hvor Bryan Cranston fra Breaking Bad overbeviser som dommeren, der går til yderligheder for at beskytte sin søn.

Serieanmeldelse
11. aug. 2019 | 13:45

Be­foreig­ners

HBO’s norske science fiction-eksperiment er fuld af sjove påfund, men lander i brakvandet mellem samfundssatire og krimi-mysterium.

© Filmmagasinet Ekko