Anmeldelser

For tag: lars mikkelsen
1 - 12 ud af 13
Serieanmeldelse
14. okt. 2018 | 22:57

Herrens veje II

I anden sæson af DR’s serie om tro og tvivl får Gud ikke engang en chance om søndagen.

Serieanmeldelse
28. nov. 2017 | 15:22

Herrens veje

Med smukke billeder fra den kristne kulturarv giver DR’s dramaserie et spændende og kun til tider fortegnet indblik i moderne tro.

cph pix 2017
07. okt. 2017 | 18:51

Vin­ter­brød­re

Islandske Hlynur Pálmasons spillefilmdebut er et intenst studie i en ung, følsom mands ensomme kamp for at overleve i et maskulint univers af minearbejdere.

Serieanmeldelse
24. sep. 2017 | 20:57

Herrens veje – afsnit 1-2

DR’s nye søndagsserie er fermt underholdende, men vor anmelder mener, at præster i den danske folkekirke har grund til at være stødt på præstekraven.

Tv-anmeldelse
17. apr. 2017 | 08:48

Historien om Danmark

DR’s fremragende Danmarkshistorie er fortalt i et tempo, hvor alle kan være med, og har samtidig modet til at være en politisk samtidskommentar.

Biografanmeldelse
06. apr. 2017 | 09:50

Dyrene i Hak­ke­bak­ke­sko­ven

Norsk ode til vegetarianisme skaber hygge-opbyggelige øjeblikke for de helt små, men deres forældre vil savne kød på historien.

Biografanmeldelse
23. juni 2016 | 07:20

Den lille pige og profeten

Symboltung lommefilosofi skæmmer ellers befriende spraglet animationsfilm af instruktøren bag Løvernes konge.

Biografanmeldelse
20. apr. 2016 | 11:04

Der kommer en dag

Velproduceret børnehjemsdrama blander realisme og eventyr, men fungerer bedst, når det slipper fantasien løs.

Tv-anmeldelse
26. feb. 2015 | 17:41

House of Cards – sæson 3

Udfordringerne vokser for Francis Underwood, der sidder på præsidentposten i den tredje og velskrevne ombæring af House of Cards. I rollen som Ruslands præsident ses en fremragende Lars Mikkelsen.

Tv-anmeldelse
22. feb. 2015 | 21:13

Mord uden grænser

”Good cop”, ”sexy cop” og ”feminist cop” infiltrerer Europa i DR’s krimiserie med skyhøje ambitioner. Indtil videre kan ingen af dem konkurrere med Sarah Lund.

Biografanmeldelse
17. juni 2014 | 15:03

Når dyrene drømmer

Danmarks første rendyrkede varulvefilm holder sig fra klassiske genreelementer, som lokker ungdommen til. Men den lykkes som mytologisk socialrealisme a la Lad den rette komme ind.

Biografanmeldelse
23. okt. 2013 | 20:00

What Richard Did

Barsk irsk ungdomsdrama gemmer på interessant politisk allegori om finanskrakkets moralske skurke.

© Filmmagasinet Ekko