Anmeldelser

For tag: netflix
25 - 36 ud af 227
Tv-anmeldelse
19. mar. 2015 | 09:37

Bloodline

Familiehemmelighederne serveres ikke på et sølvfad i Netflix-serien. De siver op gennem gulvbrædderne med velspillet uforudsigelighed.

Serieanmeldelse
14. nov. 2023 | 20:47

Bodies

Et lig bliver fundet samme sted, men på fire forskellige tidspunkter fordelt over mere end 150 år. Enestående og underholdende krimiserie fokuserer på Storbritanniens socialt komplekse samfund.

Serieanmeldelse
15. nov. 2018 | 13:56

Bodyguard

Den britiske hitserie med en måske kommende James Bond i hovedrollen er potent medrivende og nervepirrende spændende.

Tv-anmeldelse
14. juli 2015 | 17:00

BoJack Horseman – sæson 2

Anden sæson af Netflix’ animationssatsning BoJack Horseman er en underholdende parodi på fænomenet Hollywood med en knugende eftervirkning.

Serieanmeldelse
27. juli 2016 | 18:45

BoJack Horseman – sæson 3

Atter imponerer den verdenskendte, men konstant deprimerede hest, og tv-serien maler det sjoveste og mest tankevækkende billede af Hollywood i mange år.

Serieanmeldelse
07. sep. 2017 | 13:58

BoJack Horseman – sæson 4

Den deprimerede kendishest er bedre end nogensinde før. Fjerde sæson balancerer elegant mellem samfundssatiriske dyreanalogier og en skrækindjagende historie om BoJacks fortid.

Serieanmeldelse
07. sep. 2018 | 21:20

BoJack Horseman – sæson 5

Netflix-seriens satire over Hollywoods hykleri er stadig spiddende effektiv, og femte sæson finder en relevant og modig #MeToo-vinkel på filmbyen.

Serieanmeldelse
30. okt. 2019 | 06:05

BoJack Horseman – sæson 6, del 1

Den alkoholiserede Hollywood-hest er endelig i bedring, men hans animationsserie rammer et lavpunkt i første del af sidste sæson.

Serieanmeldelse
08. feb. 2020 | 18:49

BoJack Horseman – sæson 6, del 2

Perfekt finalesæson sætter punktum for en af vor tids bedste satireserier ved at stille det svære spørgsmål, om BoJack nogensinde fortjente vores sympati.

Serieanmeldelse
23. feb. 2021 | 15:35

Bonding – sæson 2

Ny sæson af Netflix-serie om venskab og bondage er mere fokuseret på at undskylde første sæson end i at bygge videre på universet.

Serieanmeldelse
11. feb. 2022 | 14:00

Borgen 4, afsnit 1-3

Tidens gang og dramaet om Grønland udfoldes overbevisende i glædeligt gensyn, der er så drønspændende, at serien kan give øde gader.

Serieanmeldelse
22. dec. 2020 | 08:48

Brid­ger­ton

Farveblind casting og en moderne tilgang til kostumedramaet sætter liv i kludene i Netflix-serie om den engelske overklasse i 1800-tallet.

© Filmmagasinet Ekko