Anmeldelser

For tag: netflix
25 - 36 ud af 205
Serieanmeldelse
07. sep. 2018 | 21:20

BoJack Horseman – sæson 5

Netflix-seriens satire over Hollywoods hykleri er stadig spiddende effektiv, og femte sæson finder en relevant og modig #MeToo-vinkel på filmbyen.

Serieanmeldelse
08. feb. 2020 | 18:49

BoJack Horseman – sæson 6, del 2

Perfekt finalesæson sætter punktum for en af vor tids bedste satireserier ved at stille det svære spørgsmål, om BoJack nogensinde fortjente vores sympati.

Serieanmeldelse
30. okt. 2019 | 06:05

BoJack Horseman – sæson 6, del 1

Den alkoholiserede Hollywood-hest er endelig i bedring, men hans animationsserie rammer et lavpunkt i første del af sidste sæson.

Serieanmeldelse
23. feb. 2021 | 15:35

Bonding – sæson 2

Ny sæson af Netflix-serie om venskab og bondage er mere fokuseret på at undskylde første sæson end i at bygge videre på universet.

Serieanmeldelse
11. feb. 2022 | 14:00

Borgen 4, afsnit 1-3

Tidens gang og dramaet om Grønland udfoldes overbevisende i glædeligt gensyn, der er så drønspændende, at serien kan give øde gader.

Serieanmeldelse
22. dec. 2020 | 08:48

Brid­ger­ton

Farveblind casting og en moderne tilgang til kostumedramaet sætter liv i kludene i Netflix-serie om den engelske overklasse i 1800-tallet.

Serieanmeldelse
23. mar. 2022 | 10:06

Brid­ger­ton – sæson 2

Stormfuld forelskelse, russisk litteratur og moderne popkultur får kostumedrama til at sprudle i omskrevet fortælling om 1800-tallets tilknappede adel.

Streaminganmeldelse
03. okt. 2021 | 18:33

Britney vs Spears

Netflix-dokumentar tilføjer nye detaljer til historien om den umyndiggjorte popstjerne og udstiller et pilråddent system.

Streaminganmeldelse
01. maj 2017 | 08:41

Casting JonBenet

Lokale skuespillere genopfører en gammel mordsag i Netflix’ Casting JonBenet, der er en spændende fornyelse af true crime-genren.

Serieanmeldelse
13. mar. 2020 | 10:50

Cheer

Det er med lige dele smerte og enormt talent, at de unge cheerleaders i Netflix-serie kæmper for at være på toppen.

Serieanmeldelse
29. jan. 2022 | 22:46

Chosen

Dansk Netflix-ungdomsserie inspireret af Stranger Things har en god idé med en mystisk meteor, men manuskriptet formår ikke at skabe et komplekst univers.

Streaminganmeldelse
08. maj 2020 | 23:11

Circus of Books

Bøsseporno, homoseksuel kulturhistorie og en aparte familiekrønike går op i en højere enhed i medrivende dokumentar om en anderledes boghandel i Los Angeles.

© Filmmagasinet Ekko