Anmeldelser

For tag: netflix
61 - 72 ud af 206
Serieanmeldelse
18. juni 2021 | 15:01

Ethos

Overset Netflix-perle giver et guldrandet indblik i det tyrkiske samfunds berøringsangst over for følelser.

Streaminganmeldelse
24. juni 2020 | 16:00

Eu­ro­vi­sion Song Contest: The Story of Fire Saga

Will Ferrell er urkomisk i hyldest til Melodi Grand Prix’ svulstige sceneshow i musikalsk komedie, der ligesom sangkonkurrencen naturligvis er for meget af det gode.

Streaminganmeldelse
08. maj 2020 | 08:59

Ex­trac­tion

Der er masser af superb action, men ikke megen historie, når Chris Hemsworth deler øretæver ud i den mest sete premierefilm på Netflix nogensinde.

Streaminganmeldelse
06. maj 2019 | 10:27

Extremely Wicked, Shock­ingly Evil and Vile

Zac Efron er velbalanceret som Ted Bundy, men Netflix’ film om seriemorderens kærlighedsliv er moralsk problematisk.

Streaminganmeldelse
11. maj 2021 | 19:46

Familien Mitchell mod ma­ski­ner­ne

Med uforlignelig visuel komik og kærlighed til den dysfunktionelle familie ligner Netflix-animationsfilm en klassiker, der står mål med Pixars bedste.

Serieanmeldelse
24. jan. 2017 | 22:50

Fauda

Med fuld fart, masser af dramatik og en god portion autenticitet er den israelske serie Fauda blevet et hit i både hjemlandet og Palæstina.

Serieanmeldelse
12. juni 2018 | 14:28

Fauda – sæson 2

Alt er buldrende kaos for den israelske antiterror-enhed i Netflix-serie, hvis medrivende anden sæson er et nøk bedre end første.

Serieanmeldelse
23. sep. 2020 | 12:19

Feel Good

Underholdende og forfriskende sarkastisk serie om et udfordret lesbisk forhold og en kvinde, der forsøger at erstatte kokain med kærlighed.

Serieanmeldelse
16. maj 2022 | 19:05

Folkets tjener

Både fiktionens og virkelighedens ukrainske præsident fortjener topkarakter, skriver Ekkos anmelder om Volodymyr Zelenskijs satireserie, der nu kan ses på Netflix.

Serieanmeldelse
09. jan. 2020 | 17:46

Formula 1: Drive to Survive

Velproduceret Netflix-serie om Formel 1 underholder, men trænger ikke dybere ned i stoffet og ender som et ukritisk resumé af 2018-sæsonen.

Biografanmeldelse
21. nov. 2022 | 13:17

Guillermo del Toro’s Pinocchio

Mexicansk Oscar-vinder lader fortælleglæden vokse ud gennem lærredet i magisk stop-motion-musical om den løgnagtige trædukke.

standupanmeldelse
26. maj 2020 | 08:36

Hannah Gadsby: Douglas

Prisvindende komiker bag standup-sensationen Nanette er tilbage med samme mesterlige kombination af intelligent, systemkritisk og genrenedbrydende komik.

© Filmmagasinet Ekko