Anmeldelser

For tag: netflix
61 - 72 ud af 226
Serieanmeldelse
09. aug. 2018 | 20:01

Dis­en­chant­ment

Matt Groenings Netflix-serie er ikke en ny The Simpsons, men den er sjov og eventyrlig underholdning om en fordrukken og feministisk prinsesse.

Streaminganmeldelse
12. nov. 2021 | 12:18

Dob­belt­liv

Debutinstruktør udforsker identitet i simrende racedrama, hvor maskefaldet rammer som en mavepuster.

Biografanmeldelse
08. dec. 2021 | 10:42

Don’t Look Up

Årets mest stjernespækkede film er en overproppet spredehagls-satire og slagkraftig fuckfinger mod den apati, der nok ender med at gøre det af med os alle sammen.

Serieanmeldelse
03. jan. 2020 | 10:06

Dracula

Gement charmerende Claes Bang som vampyrernes blodtørstige hersker er det bedste ved Netflix-serie af skaberne bag Sherlock.

Serieanmeldelse
03. nov. 2020 | 18:59

Dron­ning­gam­bit

Med et dybt charmerende persongalleri og fejende flot 1960’er-æstetik formår Netflix-serie at gøre skakfortælling til en af de bedste sportshistorier nogensinde.

Serieanmeldelse
13. jan. 2017 | 16:49

Én ulykke kommer sjældent alene

Lemony Snickets eventyr har aldrig set bedre ud end som tv-serie, og Neil Patrick Harris spiller sin bedste rolle nogensinde.

Serieanmeldelse
27. dec. 2020 | 11:08

Equinox

Danica Curcic er forrygende som sorgramt søster i okkult drama. Det er den bedste danske Netflix-serie til dato, men stop, mens legen er god!

Serieanmeldelse
18. juni 2021 | 15:01

Ethos

Overset Netflix-perle giver et guldrandet indblik i det tyrkiske samfunds berøringsangst over for følelser.

Streaminganmeldelse
24. juni 2020 | 16:00

Eu­ro­vi­sion Song Contest: The Story of Fire Saga

Will Ferrell er urkomisk i hyldest til Melodi Grand Prix’ svulstige sceneshow i musikalsk komedie, der ligesom sangkonkurrencen naturligvis er for meget af det gode.

Streaminganmeldelse
08. maj 2020 | 08:59

Ex­trac­tion

Der er masser af superb action, men ikke megen historie, når Chris Hemsworth deler øretæver ud i den mest sete premierefilm på Netflix nogensinde.

Streaminganmeldelse
06. maj 2019 | 10:27

Extremely Wicked, Shock­ingly Evil and Vile

Zac Efron er velbalanceret som Ted Bundy, men Netflix’ film om seriemorderens kærlighedsliv er moralsk problematisk.

Streaminganmeldelse
10. okt. 2023 | 18:12

Fair Play

Finansverdenen er en arena for kønskampen i Wall Street-drama, der byder på mindeværdige krumme-tæer-scener og er en af årets mest klaustrofobiske film.

© Filmmagasinet Ekko