Anmeldelser

For tag: netflix
13 - 24 ud af 194
Streaminganmeldelse
15. feb. 2022 | 23:05

Against the Ice

Overlevelses-thriller om en autentisk dansk polarekspedition er et hjertebarn for Nikolaj Coster-Waldau, men også en poleret Netflix-produktion.

Serieanmeldelse
11. feb. 2022 | 14:00

Borgen 4, afsnit 1-3

Tidens gang og dramaet om Grønland udfoldes overbevisende i glædeligt gensyn, der er så drønspændende, at serien kan give øde gader.

Serieanmeldelse
31. jan. 2022 | 22:12

Twice Upon a Time

Nyligt afdøde Gaspard Ulliel stråler i tankevækkende kærlighedsdrama, der blander surrealistisk tidsrejse med hjertesorgens vanvid.

Serieanmeldelse
31. jan. 2022 | 18:46

Archive 81

Luften er tyk af paranoia og uhygge i Netflix-gyser, der undervejs ligner en af tidens bedste horrorserier, men snubler i slutningen.

Serieanmeldelse
29. jan. 2022 | 22:46

Chosen

Dansk Netflix-ungdomsserie inspireret af Stranger Things har en god idé med en mystisk meteor, men manuskriptet formår ikke at skabe et komplekst univers.

Serieanmeldelse
17. jan. 2022 | 15:47

Voir

David Finchers dokumentarserie gemmer på guldkorn fra filmverdenen, men de risikerer at forsvinde i rodebunken.

Serieanmeldelse
06. jan. 2022 | 15:11

The Mire

Overset polsk krimiserie på Netflix er med medrivende miljøskildring og gotisk uhygge en af de flotteste perler i det store streaminghav.

Streaminganmeldelse
04. jan. 2022 | 13:51

Pro­ces­sion

Ofre for pædofile katolske præster genopfører deres oplevelser i Netflix-dokumentar, som giver et enestående indblik i traumets natur.

Serieanmeldelse
10. dec. 2021 | 09:59

The Witcher – sæson 2

Kim Bodnia er fremragende i anden sæson af Netflix’ fantasy-serie, der hæver niveauet markant og er et must see.

Biografanmeldelse
08. dec. 2021 | 10:42

Don’t Look Up

Årets mest stjernespækkede film er en overproppet spredehagls-satire og slagkraftig fuckfinger mod den apati, der nok ender med at gøre det af med os alle sammen.

Serieanmeldelse
30. nov. 2021 | 14:09

Nisser

Dansk Netflix-serie er med inspiration fra Gremlins og Jurassic Park en effektivt uhyggelig julekalender, hvor nisser har smag for menneskekød.

Serieanmeldelse
20. nov. 2021 | 10:43

Tiger King – sæson 2

Også anden sæson er et fyrværkeri af narcissisme og psykopati, men formår ikke at genskab det elektrochok, man fik ved første møde med personkredsen omkring Joe Exotic.

© Filmmagasinet Ekko