Anmeldelser

For tag: tom cruise
1 - 9 ud af 9
Biografanmeldelse
01. aug. 2018 | 11:42

Mission: Im­possible – Fallout

Imponerende er det at se Tom Cruise i fuldt firspring, men hans agent Ethan Hunt savner udfordringer, der kan løses på andre måder end ved at løbe hurtigt.

Biografanmeldelse
24. aug. 2017 | 12:12

American Made

Tom Cruise er veloplagt i underholdende actionkomedie, der er den utrolige historie om en entreprenant pilot med et utraditionelt job.

Biografanmeldelse
07. juni 2017 | 21:09

The Mummy

Tom Cruise relancerer monster-franchise med et grumt eventyr, der starter stærkt og ender fælt.

Biografanmeldelse
20. okt. 2016 | 10:34

Jack Reacher 2: Never Go Back

Tom Cruise slår hårdt i film nummer to i serien om Jack Reacher, der kun lige akkurat hænger sammen, fordi den tør være en actionfilm fuldt ud.

Biografanmeldelse
30. juli 2015 | 10:21

Mission: Im­possible – Rogue Nation

Selv om vi aldrig lærer Tom Cruise rigtigt at kende, er han en vaskeægte actionhelt med muskler, mod og vilde stunts – også i femte forsøg.

Biografanmeldelse
17. sep. 2014 | 07:15

Think Like a Man Too

Romantisk ensemble-komedie om den lille forskel mellem mænd og kvinder, sorte og hvide, er en lind strøm af speedsnakkende fordoms-tour de force i Las Vegas.

Biografanmeldelse
03. juni 2014 | 11:15

Edge of Tomorrow

Tom Cruises helt egen Groundhog Day er en sydende smeltedigel af sci-fi-genrens klassikere. Resultatet er overraskende veloplagt og hæmningsløst underholdende.

Biografanmeldelse
10. apr. 2013 | 20:00

Oblivion

Tron-instruktør har skabt en fuldkommen overbevisende, atomkrigshærget udørk i sci-fi-storfilmen med Tom Cruise.

Biografanmeldelse
02. jan. 2013 | 22:46

Jack Reacher

Tom Cruises karisma og Werner Herzog som skurk gør Jack Reacher til en velsmurt omgang.

© Filmmagasinet Ekko