Anmeldelser

For tag: tv 2
1 - 12 ud af 49
Serieanmeldelse
30. nov. 2021 | 16:37

Ko­me­ter­nes jul

Kendte juletraditioner blandes effektivt med videnskab og sci-fi i TV 2’s muntre og lærerige julekalender.

Serieanmeldelse
30. nov. 2021 | 12:43

MeToo: Sexisme bag skærmen

Dokumentarserie om TV 2 er et studie i krænkelser, dårlig ledelse, magtmisbrug og en giftig kultur, hvor mandlige chefer i årevis har ført sig frem som grove og liderlige alfahanner.

Serieanmeldelse
29. okt. 2021 | 06:34

Over­le­ver­ne

TV 2’s serie om kræftoverlevere bliver bedre og bedre selskab, men kæmper med klodsede replikker og et belærende budskab.

Serieanmeldelse
04. sep. 2021 | 09:41

Blå bog for evigt

TV 2-serie om gymnasie-reunion er sjovest, når den giver sig tid til guru-råd og samtaler om, hvordan man udtaler stracciatella.

Serieanmeldelse
19. aug. 2021 | 06:43

Rainbow

Charmerende ungdomsserie dykker med energi og visuel opfindsomhed ned i, hvordan det er at vokse op i en regnbuefamilie.

Serieanmeldelse
11. aug. 2021 | 15:20

Klemt

Eva Jins triste og akavede tv-vært kommer på urkomiske eskapader, men karakterens kompleksitet kanaliseres ikke ud i historien.

Serieanmeldelse
02. juni 2021 | 18:05

Klovn – sæson 8

Casper Christensen mestrer springet til instruktør af otte nye afsnit, hvor han og Frank Hvam med grænsesøgende komik nægter at tilpasse sig virkeligheden.

Serieanmeldelse
01. maj 2021 | 01:06

Hvide Sande

Der er mere hårdkogt æg end krimi i TV 2’s solbeskinnede mordgåde om et umage politipar på mission på den jyske vestkyst.

Tv-anmeldelse
25. mar. 2021 | 16:52

Det store kli­maslags­mål

Kedelig dokumentar om Dan Jørgensens ambitiøse klimaplan gør os hverken klogere på den grønne omstilling eller manden i fokus.

Streaminganmeldelse
14. feb. 2021 | 10:40

Framing Britney Spears

Den sjæl, som medierne og den ældre generation stjal, får sangeren Britney Spears tilbage i New York Times-dokumentar.

Serieanmeldelse
01. feb. 2021 | 15:30

Fo­ged­ret­ten

Jens Dahls webserie byder på et spændende univers og gode hovedroller, men det korte format har sine begrænsninger.

Serieanmeldelse
29. jan. 2021 | 13:57

Ba­de­ho­tel­let – sæson 8

Krigens rædsler får ikke lov til at forpurre den danske sommeridyl i ny sæson af kostumedramaet.

© Filmmagasinet Ekko