Anmeldelser

For tag: tv 2
1 - 12 ud af 72
Serieanmeldelse
29. maj 2024 | 09:39

Den sorte svane

Mads Brügger og holdet bag TV 2-dokumentar fortjener Cavlingprisen for rystende afsløringer af, hvordan erhvervslivets top hjælper den kriminelle underverden med samfundsundergravende svindel.

Serieanmeldelse
08. feb. 2024 | 09:30

Tragedien i Tjæreborg

TV 2-dokumentar retter ligesom DR’s omdiskuterede Forfulgt af politiet? en hård kritik af politiet for unødig brutalitet, men den er af en meget mere journalistisk solid støbning.

Serieanmeldelse
28. nov. 2023 | 09:57

Valdes jul

Alt går op i en højere enhed i TV 2’s julekalender, der er både familievarm, højtidsdramatisk, nisseklog og lidt vild.

Serieanmeldelse
07. nov. 2023 | 10:59

Det sindssyge eks­pe­ri­ment

Den hårrejsende dokumentarserie om overambitiøse lægers eksperimenter med psykisk syge patienter er en af TV 2’s bedste bedrifter i år.

Serieanmeldelse
18. okt. 2023 | 18:12

Oxen

Forfatteren Jens Henrik Jensen er en af vores bedste plotmagere, men efter en stærk start smuldrer plottet i TV 2’s serie om krigsveteranen Niels Oxen.

Serieanmeldelse
15. aug. 2023 | 22:15

Presset ungdom

TV 2-dokumentar om ungdommens trivselskrise er en velformet alarmklokke for resultatet af tyve års evalueringskultur, som Ekkos anmelder selv er vokset op med.

Serieanmeldelse
15. aug. 2023 | 08:58

Ja, jeg er dværg!

Dværge kommer for en gangs skyld selv til orde i tankevækkende dokumentarserie, der spidder fordomme og interesserer sig for mere end bare deres højde.

Serieanmeldelse
06. juli 2023 | 15:47

Agent

Esben Smeds talent for komedie er det mest originale ved Nikolaj Lie Kaas’ filmbranchesatire, der er en firkantet fordanskning af Ring til min agent!

Serieanmeldelse
11. apr. 2023 | 08:01

Sidney

Ægte, rørende og tankevækkende dokumentarserie på TV 2 om reality-stjernen Sidney Lee, som vi elskede uden at ville indrømme det.

Tv-anmeldelse
06. feb. 2023 | 00:16

Det sidste ord – Ritt Bjer­re­gaard

Ritt Bjerregaard identificerede sig som barn med Tarzan – ikke Jane – og har aldrig villet være elsket, afslørede den afdøde politiker i en overraskende mild tv-afsked.

Serieanmeldelse
25. jan. 2023 | 21:10

Dan­se­gar­dero­ben

Ditte & Louise rammer tidsånden i 1970’erne på kornet og viser med knippelgodt skuespil, sang og dans en sexistisk verden, hvor mænd konstant er morsomme på kvinders bekostning.

Serieanmeldelse
05. dec. 2022 | 17:09

Tinka og sjælens spejl

Med tilbagevenden til eventyret om Tinka opfinder TV 2 ikke den dybe juletallerken, men det skønne persongalleri sender hyggen ud i de danske stuer.

© Filmmagasinet Ekko