Anmeldelser

For tag: tv 2
1 - 12 ud af 24
Serieanmeldelse
13. juni 2020 | 14:29

Ulrikke uden skam

Skam-stjernen Ulrikke Falch lukker generøst seerne ind i hudløs udlevering af sine pengeproblemer, personlighedsforstyrrelse og moralsk tvivlsomme omgang med influencerindustrien.

Tv-anmeldelse
10. juni 2020 | 07:02

On the Record – se­xankla­ger i mu­sik­bran­chen

Kontroversiel dokumentar rammer hårdt ved at sætte ansigter på voldtægtsanklagerne mod hiphop-produceren Russell Simmons.

Serieanmeldelse
28. maj 2020 | 13:40

Rita – sæson 5

Sidste sæson af populær komedieserie virker altmodisch i sin opbygning, men den herligt bramfrie titelperson holder stadig.

Serieanmeldelse
24. maj 2020 | 15:07

Til­stå­el­sen

Med grundig research og en sober fremstilling sætter TV 2-serie spørgsmålstegn ved, om manden kendt som Danmarks værste massemorder faktisk er skyldig.

Tv-anmeldelse
24. maj 2020 | 09:27

Mod, sved, tårer

TV 2-dokumentar om en akrobatisk ungdomsuddannelse fortjener cadeau for at fremhæve alternative rollemodeller, men mangler en dybere interesse i de medvirkende.

Serieanmeldelse
23. apr. 2020 | 00:38

Gaden

TV 2-dokumentar giver en sjælden og værdig stemme til tre af gadens frie fugle, der kæmper med både fortiden og morgendagen.

Serieanmeldelse
21. apr. 2020 | 16:12

Savmordet

TV 2’s true crime-serie om jagten på gerningsmanden i uopklaret mord fra 90’erne byder på effektiv spænding, men glemmer selve sagen.

Serieanmeldelse
30. jan. 2020 | 14:39

SEX

Kærlighed gør blind, men i den store liderlighed gør sex endnu mere blind. TV 2’s nye webserie er ligesom livet dramatisk og hverdagsagtig på samme tid.

Serieanmeldelse
25. jan. 2020 | 11:40

Ba­de­ho­tel­let – sæson 7

Syvende sæson af det populære kostumedrama finder en sjælden balance mellem historiske perspektiver og festlig folkekomedie.

Tv-anmeldelse
21. dec. 2019 | 19:38

Den anden Dirch

TV 2-dokumentar antyder, at den bløde, søde mand også kunne være et dumt svin, men vi mangler stadig analysen af en af landets største komikere.

Serieanmeldelse
08. dec. 2019 | 21:14

Tinka og Kon­ge­spil­let

TV 2’s eventyrlige julekalender om halvnissen Tinka byder på masser af magi, et charmerende persongalleri og samfundsrelevans.

Serieanmeldelse
10. nov. 2019 | 11:02

Mellem os

Med humor og nuancerigdom punkterer dansk-norsk serie forestillingen om kernefamilien som lykkens arne.

© Filmmagasinet Ekko