Anmeldelser

For tag: woody allen
1 - 10 ud af 10
Streaminganmeldelse
21. juni 2020 | 23:01

A Rainy Day in New York

Woody Allens seneste newyorkerfilm er et substansløst alderdomsværk, der mageligt har lagt sig ind imellem Netflix’ andre usjove, romantiske komedier.

Boganmeldelse
27. mar. 2020 | 12:50

Apropos of Nothing

Woody Allen skyder sig selv i foden med slæbende forsvarstale i en rodet erindringsbog, der bagatelliserer dramaet med Mia Farrow som en vittighed.

Biografanmeldelse
07. aug. 2013 | 20:01

Blue Jasmine

Cate Blanchett leverer en tour de force af en skuespilpræstation i den bedste Woody Allen-film i et par årtier.

Biografanmeldelse
05. okt. 2016 | 07:29

Café Society

Ung mand søger lykken i Hollywood i veloplagt og morsom Woody Allen-komedie om kærlighed og karriere og livets skæbnesvangre mosaik.

Serieanmeldelse
08. okt. 2016 | 17:42

Crisis in Six Scenes

Man kan ikke holde et komisk geni nede seks afsnit i træk, men affæren mellem den gammeldags Woody Allen og en moderne tv-serie virker halvhjertet.

Biografanmeldelse
06. maj 2014 | 09:24

Fading Gigolo

John Turturro har samlet et suverænt cast i sin snurrige jøde-komedie. Selv spiller han mandeluder, mens Woody Allen for 117. gang spiller sig selv – og det gør han godt!

Biografanmeldelse
11. aug. 2015 | 14:29

Ir­ra­tion­al Man

Selvom Irrational Man ikke kan holde trit med Woody Allens beslægtede mesterværker, så svøber instruktøren kyndigt den eksistentialistiske tragedie i sommerlig idyl.

Biografanmeldelse
05. maj 2015 | 09:42

Lang historie kort

Det lovende, danske instruktørtalent May el-Toukhys debut har højere ambitioner end gennemsnitlige rom-coms – og indfrier dem faktisk.

Biografanmeldelse
12. aug. 2014 | 11:46

Magic in the Moonlight

I sit livs aften vender nihilisten Woody Allen sig mod håbet, troen og sågar den hvide magi. Magic in the Moonlight er måske en småkage mellem hans mere seriøse bagværk, men magien er til stede.

Biografanmeldelse
20. dec. 2017 | 18:54

Wonder Wheel

Woody Allens nye skæbnespil – fuld af lidelser og længsler, tragik og komik – minder os om, hvor svært det er at være menneske.

© Filmmagasinet Ekko