Anmeldelser / Biografanmeldelse

1465 - 1476 ud af 1705
Biografanmeldelse
04. dec. 2013 | 18:00

Adèles liv – kapitel 1 & 2

Man føler sig både kærtegnet og ramt af en syngende lussing oven på den mesterlige franske Guldpalmevinder om et lesbisk kærlighedsforhold.

Biografanmeldelse
28. nov. 2013 | 22:45

Ender’s Game

Harrison Ford leverer en katastrofal præstation i science fiction-film, der er en slags dårlig Harry Potter i rummet.

Biografanmeldelse
27. nov. 2013 | 20:00

You’re Next

Hypet horrorduo fortsætter med at udfordre genrens rammer, men der er alligevel lidt for meget deja-vu i deres nye film.

Biografanmeldelse
27. nov. 2013 | 20:00

Jul i Bak­ke­kø­bing

Den norske dukkefilm Jul i Bakkekøbing fortjener øjeblikkelig status som juleklassiker med sin blanding af stop-motion-skønhed, humor og venskab.

Biografanmeldelse
27. nov. 2013 | 20:00

Under regnbuen

En uendelig række referencer til de klassiske eventyr gør i længden Agnès Jaouis romantiske komedie anstrengende.

Biografanmeldelse
27. nov. 2013 | 20:00

Ernest & Celestine

En bjørn og en mus kæmper en godmodig kamp mod fordomme i stemningsfulde, håndtegnede akvarelomgivelser.

Biografanmeldelse
27. nov. 2013 | 20:00

Philomena

Det slår gnister mellem Judi Dench og Steve Coogan i Stephen Frears’ livsbekræftende fyrværkeri af en film.

Biografanmeldelse
25. nov. 2013 | 10:48

Dom over død mand

Jesper Christensen brænder igennem i Jan Troells udsøgt fotograferede film, der desværre føles sært uforløst. Kan ses hele ugen i Cinemateket.

Biografanmeldelse
21. nov. 2013 | 08:11

Tal R – The Virgin

På en halv time kommer vi hele vejen rundt om mennesket og kunstneren Tal R i hyperproduktive Daniel Denciks skævt-poetiske portræt af den danske kunststjerne.

Biografanmeldelse
20. nov. 2013 | 20:00

Mud

I ny film af instruktøren bag Take Shelter spiller Matthew McConaughey mere skuespil med mundvigen, end de fleste gør med resten af ansigtet.

Biografanmeldelse
20. nov. 2013 | 20:00

Lovelace

Når man ser filmen om verdens mest berømte pornostjerne, spørger man sig selv: Hvorfor skal vi bruge tid på Linda Lovelaces skæbne?

Biografanmeldelse
20. nov. 2013 | 20:00

The Spirit of ’45

Ken Loach har lavet en dybfølt dokumentarfilm om de gamle Labour-helte i England, hvor de medvirkende har samme udemonstrative stolthed som i mesterinstruktørens fiktionsfilm.

© Filmmagasinet Ekko