Anmeldelser / Biografanmeldelse

1465 - 1476 ud af 1733
Biografanmeldelse
25. jan. 2014 | 01:07

Emil og Ida fra Lønneberg

Det kan godt være, at Emil og Ida fra Lønneberg er børnevenlig, men Eeeeeeemiiiil er bare keeeeeedeliiig!

Biografanmeldelse
22. jan. 2014 | 20:00

Mandela: Vejen til frihed

Idris Elba slår Morgan Freeman af podiet som bedste film-Mandela nogensinde. Desværre sker det i et rodet og politisk korrekt melodrama.

Biografanmeldelse
22. jan. 2014 | 20:00

American Hustle

Tidobbelt Oscar-nomineret svindlerkomedie er en parade af tour de force-præstationer fra nogle af tidens bedste skuespillere.

Biografanmeldelse
16. jan. 2014 | 00:06

Blan­ca­nie­ves

Snehvide fægter med tyre i sprudlende stumfilmversion af Grimm-eventyret, hvor stedmoren er ren dominatrix og dværgene milevidt fra Disneys milde gnomer.

Biografanmeldelse
15. jan. 2014 | 20:16

Jack Ryan

I Kenneth Branaghs hænder er Jack Ryan ikke længere en intelligent helt, men en helt ordinær action-mand efter 007-skabelon.

Biografanmeldelse
15. jan. 2014 | 19:12

One Chance

Filmen om talentshow-succesen Paul Potts, der gik fra mobiltelefonsælger til operasanger, er opbyggelig og lovlig honningsød.

Biografanmeldelse
15. jan. 2014 | 18:56

Jeg hedder Ernesto

Personlig skildring af argentinsk modstandskamp er lidt for rosenrød, men visuelt særdeles flot.

Biografanmeldelse
09. jan. 2014 | 16:23

Tad Stones – den fortabte eventyrer

Historien om den fortabte eventyrer er en charmerende animationshyldest til film som Indiana Jones og Star Wars – og en hæsblæsende fortælling for de små.

Biografanmeldelse
09. jan. 2014 | 16:09

Free Fall

Stephen Lacants bevægende Free Fall er seneste skud på stammen i en ny tendens inden for homofilmen, hvor internationale instruktører gestalter deres helt egne spilleregler.

Biografanmeldelse
08. jan. 2014 | 19:22

Tilbage i ringen

Robert De Niro og Sylvester Stallone slipper helskindet fra deres parodi på Jake LaMotta og Rocky, men filmen mangler den sidste, hårdtslående humoristiske pondus.

Biografanmeldelse
07. jan. 2014 | 00:27

The Wolf of Wall Street

Martin Scorseses nye film er fuld af paralleller til mesterværkerne Goodfellas og Casino. Og så er den grotesk underholdende.

Biografanmeldelse
04. jan. 2014 | 00:28

Delivery Man

Vince Vaughn traver tørt gennem kønsløs komedie om super-onanisten – El Mastubator – der finder ud af, at han har 533 børn.

© Filmmagasinet Ekko