Anmeldelser / Biografanmeldelse

1489 - 1500 ud af 1713
Biografanmeldelse
13. nov. 2013 | 18:29

Sorg og glæde

Sorg og glæde er skæbnesvangert begrænset og mondæn, fordi der kun er tale om en gestus og ikke et kompromisløst stormangreb på noget, der ikke kan forsvares.

Biografanmeldelse
12. nov. 2013 | 17:39

Shirley & Hinda

Dokumentarfilm om bedstemødre-aktivisme er mere end en politisk kommentar – den er sød, morsom og rørende.

Biografanmeldelse
06. nov. 2013 | 20:00

Gravity

Med ærefrygtindgydende billeder fra rummet har Alfonso Cuarón skabt et fascinerende møde mellem action og poesi, 3D-suspense og eksistentielle gåder.

Biografanmeldelse
06. nov. 2013 | 20:00

The Fifth Estate

Julian Assange skildres i uambitiøs spændingsfilm, der i modsætning til den gådefulde WikiLeaks-leder hurtigt vil blive glemt.

Biografanmeldelse
06. nov. 2013 | 20:00

En nuance af blå

Michel Gondry gakker helt ud i sin nye film, et romantisk syretrip, der kunne blive til 30 fantastiske musikvideoer. Men ikke til en god film.

Biografanmeldelse
06. nov. 2013 | 20:00

Don Jon

Joseph Gordon-Levitts instruktørdebut om en mand, der er afhængig af at se porno, er klichefuld og moraliserende puritansk.

Biografanmeldelse
30. okt. 2013 | 23:37

The Broken Circle Breakdown

Belgisk publikumsfavorit om et par, hvis datter får leukæmi, leverer et ubønhørligt angreb på religion.

Biografanmeldelse
30. okt. 2013 | 20:00

Frances Ha

Noah Baumbachs film har potentialet til at blive en øjeblikkelig klassiker – ikke mindst i kraft af en vidunderlig hovedrollepræstation.

Biografanmeldelse
30. okt. 2013 | 20:00

Thor: The Dark World

Chris Hemsworth svinger igen hammeren karismatisk, og Stellan Skarsgaard render rundt med røven bar. Men charmen mangler i anden omgang af Thor.

Biografanmeldelse
30. okt. 2013 | 20:00

Carrie

Alle ambitioner om en nyfortolkning af Stephen Kings bog er faldet til jorden i overflødig genindspilning af Carrie.

Biografanmeldelse
30. okt. 2013 | 18:56

Tarok

Ekkos anmelder har aldrig oplevet så meget jysk chauvinisme som i filmen om hele Danmarks travhest, Tarok, som afvikles i lemfældigt luntetrav.

Biografanmeldelse
23. okt. 2013 | 22:57

Jackass Presents: Bad Grandpa

Hvad er Jackass-leder Johnny Knoxville uden sine gamle venner? Ikke meget, viser forvirret fjollefilm med uudholdelig bessefarhistorie.

© Filmmagasinet Ekko