Anmeldelser / Biografanmeldelse

1489 - 1500 ud af 1576
Biografanmeldelse
13. mar. 2013 | 22:36

Bullet to the Head

Intens macho-udstråling, truende subwooferstemme, tatoverede muskler og brystkasse som et køleskab. 66-årige Sylvester Stallone kan endnu!

Biografanmeldelse
13. mar. 2013 | 20:00

Cloud Atlas

Tom Tykwer og Wachowski'ernes nye film kan ses som storladent forfængelighedsprojekt, en født kultfilm eller tre timers prætentiøst bavl. Fascinerende, men langt fra vellykket.

Biografanmeldelse
13. mar. 2013 | 20:00

Smagen af rust og ben

Jacques Audiards opfølger til Profeten er på sin egen anti-smukke måde en smuk film, skriver Bo hr. Hansen.

Biografanmeldelse
08. mar. 2013 | 09:49

Oz: The Great and the Powerful

James Francos bøvede plattenslager er en tynd erstatning for Judy Garlands Dorothy i fantasi- og regnbueløs version af Troldmanden fra Oz.

Biografanmeldelse
06. mar. 2013 | 20:00

Ballerina

Dansescenerne i Maja Friis’ balletdokumentar er så smukke og dirrende, at man forstår, hvad dansen kan.

Biografanmeldelse
06. mar. 2013 | 20:00

The Last Stand

Gammel hund, gamle tricks: Arnold Schwarzeneggers action-comeback viser, at han er en anakronisme i Hollywood anno 2013.

Biografanmeldelse
06. mar. 2013 | 20:00

The Sessions

I kanonen af skuespillere, der agerer med begrænset mobilitet, vil John Hawkes’ præstation i den varme The Sessions stå som en af de ypperste.

Biografanmeldelse
27. feb. 2013 | 20:00

5 Broken Cameras

Oscar-nomineret dokumentar er en visuel potent menneskeliggørelse af Israel-Palæstina-konflikten.

Biografanmeldelse
27. feb. 2013 | 20:00

Parker

Den barske britiske actionhelt Jason Statham uddeler bøllebank, mens Jennifer Lopez lægger bagdel til og leverer kluntet comic relief.

Biografanmeldelse
27. feb. 2013 | 20:00

Flight

Denzel Washington er dybt overbevisende som sølle, charmerende og arrogant pilot på stoffer og alkohol i Robert Zemeckis Flight.

Biografanmeldelse
27. feb. 2013 | 20:00

Kvar­tet­ten

Dustin Hoffman debuterer som instruktør med plastisk og sukkersød gebis-underholdning om musikkonkurrence blandt pensionerede operasangere.

Biografanmeldelse
27. feb. 2013 | 20:00

Skytten

Annette K. Olesens politiske thriller Skytten har flotte Grønlands-billeder og godt skuespil, men er også en lidt anonym affære.

© Filmmagasinet Ekko