Anmeldelser / Biografanmeldelse

1573 - 1584 ud af 1606
Biografanmeldelse
21. nov. 2012 | 20:00

The Pos­ses­sion

I sin første amerikanske film siden Nightwatch spiller Ole Bornedal gysets symfoni, så djævlene jubler.

Biografanmeldelse
21. nov. 2012 | 20:00

De urørlige

Den franske kæmpesucces De urørlige er feel good-film så meget uden skam og hæmning, at Ekkos anmelder ikke kunne holde tårerne tilbage.

Biografanmeldelse
15. nov. 2012 | 13:43

Holy Motors

Identitetskonflikten går sublimt gak i Leos Carax’ comeback-film, hvor Denis Lavant har intet mindre end elleve roller.

Biografanmeldelse
15. nov. 2012 | 09:47

Hope Springs

Med sit enfoldige udsagn om, at kolde scener ud af ægteskabet bare skal tøs op med lidt nostalgisk eftertanke, er Hope Springs ikke for sukkersyge sjæle.

Biografanmeldelse
15. nov. 2012 | 09:27

The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2

Twilight-fænomenet er massivt fascinerende, men talentet er svært at øje på i det endelige punktum på den paranormale romance.

Biografanmeldelse
07. nov. 2012 | 22:01

Hotel Transylvania

Dracula er forvandlet til hønefar i det farverige monstervælde på Hotel Transylvania, hvis velkendte historie voksne vil gennemskue og børn more sig over.

Biografanmeldelse
07. nov. 2012 | 22:00

Operation Argo

Operation Argo blander fornemt to uforenelige genrer, realistisk spionthriller og Hollywood-satire – og Ben Affleck beviser, at han er den mest oplagte arvtager til Clint Eastwood.

Biografanmeldelse
07. nov. 2012 | 22:00

En kat i Paris

En kat i Paris beviser, at man sagtens kan skabe følelsesmæssig og visuel dybde til børn uden buldrende 3D-effekter.

Biografanmeldelse
07. nov. 2012 | 09:23

The Act of Killing

Som en dokumentarfilmens Dommedag nu rejser den fænomenale The Act of Killing ind i menneskets mørke hjerte med surreelle billeder af dansende gangstere i drag og folkedrab med smil på læben.

Biografanmeldelse
01. nov. 2012 | 00:02

Sinister

Ethan Hawke gør, hvad han kan over for Sinisters slappe genbrug af onde børn og okkulte overtoner. Men rigtigt skræmmende bliver det aldrig.

Biografanmeldelse
01. nov. 2012 | 00:01

Keep the Lights On

Keep The Lights On taber hurtigt flyvehøjde, og snart går det op tilskueren, at den farve- og tonemæssigt ikke har stor bredde at byde på. Thure Lindhardt er god, men man kunne ønske, at rollen var lidt mere fordrende for hans talent.

Biografanmeldelse
25. okt. 2012 | 09:53

Elles

Skuespilleriet fejler ikke noget, men Elles er uden tematisk fokus og synes ikke rigtig at vide, hvor den vil hen med sin historie. Ud over at flirte med en omgang softcore-porno og synkront vise borgerskabets indiskrete charme.

© Filmmagasinet Ekko