Anmeldelser / Serieanmeldelse

241 - 252 ud af 353
Serieanmeldelse
30. jan. 2020 | 14:39

SEX

Kærlighed gør blind, men i den store liderlighed gør sex endnu mere blind. TV 2’s nye webserie er ligesom livet dramatisk og hverdagsagtig på samme tid.

Serieanmeldelse
24. jan. 2019 | 12:50

Sex Education

Underholdning og oplysning går op i en højere enhed, når den kejtede Otis giver sine high school-venner råd om sex.

Serieanmeldelse
18. aug. 2019 | 20:46

Sex med Maja

DR2-serie med Maja Malou Lyse er kulminationen på de seneste års debat om sexkultur og den kærlige seksualundervisning, vi aldrig fik i skolen.

Serieanmeldelse
17. apr. 2019 | 20:49

Se­xankla­ger­ne mod R. Kelly

Kvalmefremkaldende tv-dokumentar om overgrebsanklagerne mod R’n’B-stjernen R. Kelly leverer et overbevisende argument for ikke at adskille kunsten og kunstneren.

Serieanmeldelse
11. mar. 2017 | 16:01

Shadow of Truth

Israelsk true crime-dokumentarserie om bestialsk drab på en trettenårig skolepige balancerer faretruende tæt på kanten af det etisk forsvarlige.

Serieanmeldelse
11. juli 2018 | 16:29

Sharp Objects

Amy Adams brillerer som skrøbelig journalist med ar på sjælen i fortættet sydstats-morddrama, der er lige så gribende som første sæson af True Detective.

Serieanmeldelse
02. dec. 2017 | 06:20

She’s Gotta Have It

Spike Lee har udvidet sit gamle, filmiske forsvar for en promiskuøs kvinde til en Netflix-serie. Emnerne er lige så relevante som i 1986, men de turneres ikke lige så friskt.

Serieanmeldelse
01. aug. 2016 | 12:03

Skam – sæson 1 og 2

Norsk netserie giver et frisk indblik i ungdomskulturen i Oslo og fortæller både rørende og realistiske historier.

Serieanmeldelse
18. dec. 2016 | 15:22

Skam – sæson 3

Der er noget kikset over voksne mennesker, der falder i svime over fiktive teenagere. Men ser man bort fra massehysteriet, så løfter tredje sæson af Skam serien op til en vigtig ungdomshistorie.

Serieanmeldelse
01. nov. 2016 | 15:44

Skam – sæson 3, afsnit 1-4

Serien om hverdagslivet som gymnasieelev i Oslo har igen forvandlet en biperson til et helstøbt menneske og fortæller ved hjælp af popkultur en rørende kærlighedshistorie.

Serieanmeldelse
25. juni 2017 | 18:34

Skam – sæson 4

Serien kunne have været endnu modigere i skildringen af Sana og hendes religion. Men efter fire sæsoner har Skam fået en værdig slutning.

Serieanmeldelse
18. apr. 2017 | 13:55

Skam – sæson 4, afsnit 1

Kan man være en artig muslim, selv om man er teenager i Norge? Fjerde sæson af den norske successerie tegner til at byde på et intenst og måske endda blodigt trekantsdrama.

© Filmmagasinet Ekko