Anmeldelser / Serieanmeldelse

301 - 312 ud af 314
Serieanmeldelse
04. dec. 2016 | 10:28

Vikings – sæson 4, 2. del

Fortællingen om vikingekongen Ragnar bliver flottere for hver sæson, og vikinge-karakterernes udvikling er fascinerende at følge.

Serieanmeldelse
08. dec. 2017 | 14:44

Vikings – sæson 5

Med danske Alex Høgh Andersen i spidsen som galsindet vikingekrøbling fortsætter den dragende, rå og dunkle fortælling om vores voldsomme forfædre.

Serieanmeldelse
24. juni 2019 | 18:39

Wasteland

Overset tjekkisk miniserie giver et dystert indblik i et lille samfund, der med interessante karakterer og konstant mystik formår at bevare spændingen i alle otte afsnit.

Serieanmeldelse
16. okt. 2019 | 11:19

Watchmen

Opdateret serieudgave om de maskerede superhelte er fuld af visuelt guf, men det står svagt til med historien og persontegningen.

Serieanmeldelse
14. sep. 2016 | 15:41

Westworld

HBO’s store satsning rammer plet med rørende cowboy-robotter i et skræmmende univers, der kortlægger grænsen mellem menneske og maskine.

Serieanmeldelse
16. apr. 2018 | 16:56

Westworld – sæson 2

Sprød action, blodtørstige kvinder og ninjarobotter er bare en brøkdel af de eventyrlige elementer, som vi møder i anden sæson af verdens måske bedste sci-fi-serie.

Serieanmeldelse
04. aug. 2017 | 13:26

Wet Hot American Summer: Ten Years Later

Camp Firewood-klikens tiårs-jubilæum er underholdende genreleg, men den oprindeligt geniale vanvidshumor fortaber sig i forcerede fjollerier.

Serieanmeldelse
25. mar. 2019 | 09:32

What We Do in the Shadows

Serie om et bofællesskab for vampyrer lever fuldt op til spillefilmen med sin urkomiske blanding af galgenhumor, ugudelig absurditet og akavet komik.

Serieanmeldelse
17. juli 2018 | 12:20

Who Is America?

Den engelske provokatør Sacha Baron Cohen fanger idioter i deres eget garn i sammenstykket komedieserie, hvor kun nogle af stykkerne er sjove.

Serieanmeldelse
09. apr. 2019 | 19:14

Wisting

Der er ikke meget nyt under den norske midnatssol med tavse mørkemænd, men krimiserie baseret på bestseller-forlæg fascinerer med politimæssig knowhow.

Serieanmeldelse
11. juli 2018 | 11:06

Wrong Man

Igennem seks afsnit efterforsker et fascinerende hold af advokater og detektiver tre gamle sager, hvor de dømte måske er uskyldige. Men forløsningen mangler.

Serieanmeldelse
14. mar. 2019 | 09:10

Yel­low­stone

Forfatteren bag Hell or High Water viser igen sin sans for særegne amerikanske miljøer, men familiedramaet i ny serie savner menneskelig dybde.

© Filmmagasinet Ekko