Anmeldelser / Serieanmeldelse

49 - 60 ud af 417
Serieanmeldelse
30. okt. 2019 | 06:05

BoJack Horseman – sæson 6, del 1

Den alkoholiserede Hollywood-hest er endelig i bedring, men hans animationsserie rammer et lavpunkt i første del af sidste sæson.

Serieanmeldelse
31. juli 2020 | 13:21

Brave New World

Ujævn, men fascinerende science fiction-serie baseret på Aldous Huxleys klassiker udforsker, hvad det vil sige at leve i et samfund uden dybe følelser.

Serieanmeldelse
03. mar. 2020 | 00:46

Breeders

Britisk dramedy om en aggressiv far er et skræmmende studie i dårligt forældreskab.

Serieanmeldelse
18. feb. 2018 | 21:50

Broen IIII

Mange tråde skulle til sidst bindes sammen, men det sluttede mere med en kællingeknude end et hårdkogt råbåndsknob.

Serieanmeldelse
03. jan. 2018 | 10:26

Broen IIII, afsnit 1-2

Terror er på trapperne i sidste sæson af den mest skelsættende Nordic Noir-serie, som starter spændende med stening under Øresundsbroen.

Serieanmeldelse
15. okt. 2018 | 11:51

Camping

HBO-komedieserie af kvinderne bag Girls farer vild med kedelige karakterer, der er så langt ude i skoven, at det hverken er sjovt eller troværdigt.

Serieanmeldelse
27. juli 2018 | 07:00

Castle Rock

Stephen King-serie kommer langsomt fra start, men den fri leg i gysermesterens univers giver forhåbninger om skrækindjagende fanfiction.

Serieanmeldelse
21. maj 2019 | 11:54

Catch-22

Sørgmuntre mænd pendler mellem paradis og helvede med ordrig forvekslingskomik i serieudgaven af den satiriske krigsklassiker.

Serieanmeldelse
15. juli 2020 | 15:52

Centrum

Ekko Shortlist-vinderen Jonas Risvig er blevet et innovativt forbillede for unge, og med coronavirus-serie beviser han endnu engang, at han er i stand til at gribe øjeblikket.

Serieanmeldelse
06. sep. 2017 | 16:37

Channel Zero: Candle Cove

Gyser-serie er ivrig efter at vise sine monstrøsiteter frem, men bedst, når den er visuelt dragende og intenst foruroligende.

Serieanmeldelse
13. mar. 2020 | 10:50

Cheer

Det er med lige dele smerte og enormt talent, at de unge cheerleaders i Netflix-serie kæmper for at være på toppen.

Serieanmeldelse
05. maj 2019 | 11:48

Chernobyl

Miniserie om atomkatastrofen er et nervepirrende drama, som skildrer Sovjetunionens hybris og viser, hvordan ulykken ændrede verdens gang.

© Filmmagasinet Ekko