Anmeldelser / Serieanmeldelse

61 - 72 ud af 272
Serieanmeldelse
06. apr. 2018 | 21:30

Drabet uden lig

Bliver drabssag uden lig pustet op til et justitsmord for spændingens skyld? Efter de første to afsnit lader Ekkos anmelder tvivlen komme TV 2’s true crime-serie til gode.

Serieanmeldelse
30. sep. 2016 | 09:36

Easy

Joe Swanbergs antologiserie om mennesker, der tumler med livets ulidelige lethed, er så tilbagelænet, at den næsten vælter bagover.

Serieanmeldelse
26. juni 2015 | 13:10

Empire

Pimpet tv-serie driver af flødelækker pop og hidsig rap, men også af et overgearet drama, der med konstante overraskelser og fermt skuespil fastholder fascinationen.

Serieanmeldelse
13. jan. 2017 | 16:49

Én ulykke kommer sjældent alene

Lemony Snickets eventyr har aldrig set bedre ud end som tv-serie, og Neil Patrick Harris spiller sin bedste rolle nogensinde.

Serieanmeldelse
18. nov. 2018 | 15:15

Escape at Dannemora

Oscar-vindere leverer store præstationer i fængselsserie om bizar, autentisk begivenhed, men der mangler en dybere grund til at fortælle historien.

Serieanmeldelse
22. juni 2019 | 19:09

Euphoria

Identiteten udfolder sig i samarbejde med teenageværelsets wifi-signal i HBO-serie, der skildrer Generation Z med respekt og følsomhed.

Serieanmeldelse
07. dec. 2016 | 13:13

Fanget – en morder iblandt os

Islandsk krimi-thriller blander på formidabel vis den kolde natur med en drønspændende mordgåde, der ripper op i et lille lokalsamfund.

Serieanmeldelse
09. mar. 2017 | 13:03

Farang

Ola Rapace fungerer glimrende som solbrun machomand i eksil i thailandske Phuket, hvor han indhentes af fortiden i C Mores lovende og energiske nye serie Farang.

Serieanmeldelse
21. apr. 2017 | 01:58

Fargo – sæson 3

Med et nyt karaktergalleri og uforudsigelige mord suger Noah Hawley os igen ind i sit kaotiske, men dragende univers.

Serieanmeldelse
24. jan. 2017 | 22:50

Fauda

Med fuld fart, masser af dramatik og en god portion autenticitet er den israelske serie Fauda blevet et hit i både hjemlandet og Palæstina.

Serieanmeldelse
12. juni 2018 | 14:28

Fauda – sæson 2

Alt er buldrende kaos for den israelske antiterror-enhed i Netflix-serie, hvis medrivende anden sæson er et nøk bedre end første.

Serieanmeldelse
31. mar. 2017 | 13:09

Feud

Serie om de aldrende divaer Bette Davis og Joan Crawford er et af de bedste portrætter af Hollywood, hvis guldalder var på tilbagetog i 1960’erne.

© Filmmagasinet Ekko