Anmeldelser / Serieanmeldelse

73 - 84 ud af 272
Serieanmeldelse
16. feb. 2017 | 15:59

Fleabag

Den britiske pendant til Girls er lige så sjov og endnu mere hjerteskærende end sin amerikanske søsterserie.

Serieanmeldelse
08. maj 2019 | 17:00

Fleabag – sæson 2

Sorthumoristisk serie fortsætter i anden sæson det høje niveau og leger finurligt med hovedpersonens kringlede familieforhold.

Serieanmeldelse
01. nov. 2016 | 11:23

Forbandet

Skandinavisk serie på Viaplay leverer spænding, men er præget af svage karakterer, stive replikker og gyserklichéer.

Serieanmeldelse
17. okt. 2018 | 16:48

Forever

Selv ikke i efterlivet, hvor man er blevet forenet med den eneste ene, slutter jagten på lykken, viser forfriskende original Amazon-serie.

Serieanmeldelse
04. apr. 2019 | 16:46

Fosse/Verdon

Medrivende og kritisk portræt af instruktørgeniet Bob Fosse, der ville være blevet fældet af #MeToo-bevægelsen, hvis han havde levet i dag.

Serieanmeldelse
14. juli 2017 | 11:45

Friends from College

Hvis Netflix-serie om midtvejskrisefolk vil tage pis på selvoptagede, prætentiøse hipstere, så har den fejlet. Komikken er ulideligt usjov.

Serieanmeldelse
24. okt. 2018 | 11:54

Friheden

Lars Ranthe og Lene Maria Christensen stråler som svindlere i Viaplay-serie, der vækker nysgerrighed med charme og humor.

Serieanmeldelse
30. aug. 2017 | 15:39

Game of Thrones – sæson 7

Verdens største serie brillerer med tv-historiens bedste actionscener, men trods forløsende genforeninger savner man uforudsigeligheden fra de forrige sæsoner.

Serieanmeldelse
17. juli 2017 | 12:50

Game of Thrones – sæson 7, afsnit 1

Vi får slukket hævntørsten, tømt en masse natpotter og oplever en yderst spændingsfyldt udforskning af borgen Dragonstone i første afsnit af sæson 7.

Serieanmeldelse
22. apr. 2019 | 19:15

Game of Thrones – sæson 8, afsnit 2

Der er masser af ulmende konflikter og mere plads til befriende humor. Afsnit 2 i sidste sæson holder et forrygende tempo uden at miste nuancerne.

Serieanmeldelse
30. apr. 2019 | 20:03

Game of Thrones – sæson 8, afsnit 3

Tredje afsnit er en magtdemonstration med imponerende kampscener og en twist, der viser, at serieskaberne stadig skødesløst kan gå imod seernes forventninger.

Serieanmeldelse
07. maj 2019 | 12:16

Game of Thrones – sæson 8, afsnit 4

Fjerde afsnit starter letkøbt og uvant rørstrømsk, men så træder det koldblodige fantasy-univers for alvor i karakter.

© Filmmagasinet Ekko