Anmeldelser / Serieanmeldelse

73 - 84 ud af 392
Serieanmeldelse
17. feb. 2017 | 11:49

Deut­schland 83

Koldkrigsparanoia og DDR-spionage er kernen i medrivende tysk serie, der tegner et farverigt tidsbillede af 80’erne.

Serieanmeldelse
02. jan. 2020 | 12:24

Deut­schland 86

Konstant spændende spionserie er et satirisk spejl af DDR’s vej til opløsning og Forbundsrepublikkens eskalerende amerikanisering.

Serieanmeldelse
04. maj 2020 | 13:41

Devils

Effektiv thriller-serie udstiller ondskaben i et finanssystem, som få mennesker forstår, og de fleste af os er en slave af.

Serieanmeldelse
02. mar. 2020 | 22:58

Devs

Trods store idéer og visuelt flair er sci-fi-miniserie af manden bag Ex Machina en tandløs og overfladisk spion-thriller om Silicon Valley.

Serieanmeldelse
25. juni 2019 | 13:57

Dietland

Joy Nash’ kropssprog rammer livet som tyk på kornet i serie, der hudfletter de usunde og farlige industrier, som tjener store penge på at udnytte især kvinder.

Serieanmeldelse
04. aug. 2016 | 00:41

Difficult People – sæson 2

Det kræver spidsede ører og dyb viden om popkultur at følge med i Julie Klausner og Billy Eichners grumme turbokomik. Men belønningen er spandevis af grin.

Serieanmeldelse
09. aug. 2018 | 20:01

Dis­en­chant­ment

Matt Groenings Netflix-serie er ikke en ny The Simpsons, men den er sjov og eventyrlig underholdning om en fordrukken og feministisk prinsesse.

Serieanmeldelse
14. okt. 2016 | 09:55

Divorce

HBO-dramedy med Sarah Jessica Parker er en skuffende kedsommelig skildring af en skilsmisse. Har vi nået et mætningspunkt med modne parforholdsdramaer?

Serieanmeldelse
07. sep. 2019 | 13:44

DNA

TV 2’s krimisatsning er lækker og luksuriøs, men i de to første afsnit er der meget lidt nyt under forhørslampen.

Serieanmeldelse
11. nov. 2018 | 13:59

Dog­gysty­le

DR3-serie rammer den sex-fikserede og socialmedie-afhængige storbytype på kornet, men der mangler menneskelige nuancer, skriver Ekkos anmelder, som er på alder med hovedpersonen Asta.

Serieanmeldelse
05. jan. 2019 | 18:23

Dog­gysty­le – hele sæsonen

DR3’s ungdomsserie vristede sig undervejs fri af stereotyperne og blev regulært rørende.

Serieanmeldelse
14. okt. 2019 | 19:08

Dog­gysty­le – sæson 2

Trods menstruationsblod i panden savner man ravage i Astas provinseventyr, der er gået hen og blevet nærmest idyllisk.

© Filmmagasinet Ekko