Anmeldelser / Serieanmeldelse

253 - 264 ud af 286
Serieanmeldelse
18. dec. 2016 | 15:22

Skam – sæson 3

Der er noget kikset over voksne mennesker, der falder i svime over fiktive teenagere. Men ser man bort fra massehysteriet, så løfter tredje sæson af Skam serien op til en vigtig ungdomshistorie.

Serieanmeldelse
07. dec. 2016 | 13:13

Fanget – en morder iblandt os

Islandsk krimi-thriller blander på formidabel vis den kolde natur med en drønspændende mordgåde, der ripper op i et lille lokalsamfund.

Serieanmeldelse
04. dec. 2016 | 10:28

Vikings – sæson 4, 2. del

Fortællingen om vikingekongen Ragnar bliver flottere for hver sæson, og vikinge-karakterernes udvikling er fascinerende at følge.

Serieanmeldelse
02. dec. 2016 | 15:23

Ryt­te­ri­ets jul

Det søde, det salte og det sure balanceres perfekt i Rytteriets aparte adventskalender. Men hvorfor har DR ikke givet den fuld skrue med en julekalender i 24 afsnit?

Serieanmeldelse
01. dec. 2016 | 11:40

Den anden verden

DR’s julekalender er indbydende, men forcerede replikker og en uklar problemstilling gør de første seks afsnit til en lunken fornøjelse.

Serieanmeldelse
15. nov. 2016 | 07:06

Ash vs. Evil Dead – sæson 2

Sam Raimis splatterserie er tilbage for fulde gardiner, proppet med groteske dæmoner, sprøjtende blod og rappe replikker, der varmer om efterårshjertet.

Serieanmeldelse
14. nov. 2016 | 20:17

Animal Kingdom

Ny tv-serie er en testosteronbombe, hvor drengerøvsstemning sammenflettes med et familiedrama, der ikke formår at overdøve macho-eksplosionen.

Serieanmeldelse
13. nov. 2016 | 17:32

Atlanta

Flittige Donald Glover sammenfletter originalt sine interesser for hiphop, komik og mærkværdigheder i en serie, der leder efter det morsomme i ethvert synspunkt.

Serieanmeldelse
01. nov. 2016 | 15:44

Skam – sæson 3, afsnit 1-4

Serien om hverdagslivet som gymnasieelev i Oslo har igen forvandlet en biperson til et helstøbt menneske og fortæller ved hjælp af popkultur en rørende kærlighedshistorie.

Serieanmeldelse
01. nov. 2016 | 11:23

Forbandet

Skandinavisk serie på Viaplay leverer spænding, men er præget af svage karakterer, stive replikker og gyserklichéer.

Serieanmeldelse
21. okt. 2016 | 18:18

The Young Pope – afsnit 1

Paolo Sorrentino forvandler med bjergtagende billeder og pompøs symbolik Vatikanet til en kampplads, hvor egen vilje er vigtigere end Guds.

Serieanmeldelse
21. okt. 2016 | 07:58

Black Mirror – sæson 3

Det er lige dele ubehageligt og underholdende, når satirisk sci-fi-antologiserie holder spejlet op for vores afhængighed af teknologi.

© Filmmagasinet Ekko