Anmeldelser / Serieanmeldelse

49 - 60 ud af 838
Serieanmeldelse
25. aug. 2023 | 07:13

Agent Samsam

Fortræffelig DR-dokumentarserie fremlægger nye beviser i Samsam-sagen, men handler også om juraens sjæl og efterretningsvæsenets inderste mekanisme.

Serieanmeldelse
23. aug. 2023 | 14:25

Han, hun og hunden

Kærligheden opleves ægte i komisk, australsk parforholdsperle, der dropper de romantiske klichéer, men viser alt for genkendelige følelser.

Serieanmeldelse
21. aug. 2023 | 06:54

Munich Games

En venskabskamp mellem Israel og Tyskland 50 år efter gidseltragedien i München udvikler sig til en hårrejsende, John le Carré-agtig thriller om germansk fremmedhad.

Serieanmeldelse
07. aug. 2023 | 20:03

Fede forhold – sæson 5

DR’s reality-serie hæver sig suverænt over mængden og leverer sjældent hjertevarm folkeoplysning om, hvordan vi passer på det største af alt.

Serieanmeldelse
03. aug. 2023 | 15:24

The Bear – sæson 2

Kampen for at nå toppen af den kulinariske verden fortsætter i anden sæson af komedie-dramaserien, der imponerer med et frenetisk tempo, store følelser og forløsende humor.

Serieanmeldelse
28. juli 2023 | 17:32

The Marvelous Mrs. Maisel – sæson 5

Det er vemodigt at tage afsked med elskede serievenner, men sidste sæson bryder opfindsomt med formatet og binder den smukkeste sløjfe.

Serieanmeldelse
27. juli 2023 | 20:22

Babylon Berlin – sæson 4

Det er den æstetiske overflod, der gør Tom Tykwers krimiserie om mennesker i et skæbnesvangert vadested konstant filmisk interessant.

Serieanmeldelse
25. juli 2023 | 11:36

The Last Movie Stars

Ethan Hawkes underholdende dokumentarserie om Hollywoods største stjernepar i 1950’erne og 60’erne viser deres genkendelige menneskelighed.

Serieanmeldelse
23. juni 2023 | 13:00

Ar­ki­tek­ten

Kerren Lumer-Klabbers’ morbidt morsomme fremtidsserie om bolignød bruser af visuelt overskud og vidner om et originalt talent på stormende fremmarch.

Serieanmeldelse
01. juni 2023 | 18:36

Suc­ces­sion – sæson 4

Tidens bedste serie slutter med manér, men spørgsmålet er, om den burde have haft en sæson mere.

Serieanmeldelse
24. apr. 2023 | 07:04

Sy­geple­jer­sken

Dansk Netflix-serie beviser, at man kan lave et true crime-drama, der både er troværdigt, gribende og noget af det mest vellykkede psykologiske horror herhjemme.

Serieanmeldelse
11. apr. 2023 | 08:01

Sidney

Ægte, rørende og tankevækkende dokumentarserie på TV 2 om reality-stjernen Sidney Lee, som vi elskede uden at ville indrømme det.

© Filmmagasinet Ekko