Anmeldelser / Serieanmeldelse

49 - 60 ud af 286
Serieanmeldelse
25. sep. 2017 | 22:39

Trans­par­ent – sæson 4

Serien om den jødiske familie fra Los Angeles fortsætter med at være banebrydende for, hvordan man kan behandle komplekse emner som angst og transkønnethed.

Serieanmeldelse
12. sep. 2017 | 00:44

Midnight Diner: Tokyo Stories

Serie om en natlig restaurant i Tokyo er comfort tv: rørende, hjertevarm og dårende smuk i sin enkelhed. Og så giver den både rejsefeber og maverumlen.

Serieanmeldelse
06. sep. 2017 | 09:40

It's Always Sunny in Phil­adelphia – sæson 11

Afsindig amerikansk sitcom hylder menneskets værste sider og er selv i ellevte sæson et komisk fyrtårn i serielandskabet.

Serieanmeldelse
04. sep. 2017 | 09:17

Better Things – sæson 2, afsnit 1-3

Pamela Adlon og Louis C.K. holder det meget høje niveau, når en vidunderligt brysk alenemor bryder med liderlige latinoer og forbasket romantik.

Serieanmeldelse
31. aug. 2017 | 16:23

Narcos – sæson 3

Alle trækkes ned i ondskabens søle i tredje sæson af den colombianske narkokrig. Den uoverskuelige kamp mod kokain turneres så autentisk, at det mærkes i maven.

Serieanmeldelse
28. aug. 2017 | 13:53

The Deuce – afsnit 1-3

De første tre afsnit af serien om den amerikanske sex-industris fødsel i 1970’ernes New York skildrer komplekst og fascinerende livet blandt ludere og bartendere.

Serieanmeldelse
23. aug. 2017 | 12:57

Halt and Catch Fire – sæson 4

Det bliver meget vemodigt at skulle tage afsked med de opfindsomme computernørder i en fjerde sæson, der tegner til at blive seriens bedste.

Serieanmeldelse
21. juli 2017 | 20:42

Insecure – sæson 2

Alt for menneskelige Issa er tilbage i en ny sæson, der er endnu bedre end første og giver et enestående indblik i en sort kvindes almindelige liv.

Serieanmeldelse
19. juli 2017 | 16:09

Ozark

Jason Bateman er i særklasse i en psykologisk thriller-serie, der skildrer komplekse skæbner i et naturreservat og konstant overrasker seeren.

Serieanmeldelse
03. juli 2017 | 15:16

The Handmaid’s Tale – sæson 1

Første sæson af The Handmaid’s Tale har ramt tidsånden og er med sin skræmmende dystopi årets store serieoplevelse.

Serieanmeldelse
27. juni 2017 | 16:51

The Good Fight

Morsom og sjældent musikalsk serie viderefører det bedste fra advokatserien The Good Wife og erklærer krig mod Trump-land.

Serieanmeldelse
25. juni 2017 | 18:34

Skam – sæson 4

Serien kunne have været endnu modigere i skildringen af Sana og hendes religion. Men efter fire sæsoner har Skam fået en værdig slutning.

© Filmmagasinet Ekko