Anmeldelser / Serieanmeldelse

241 - 252 ud af 560
Serieanmeldelse
13. apr. 2020 | 11:12

Killing Eve – sæson 3

Med morbid humor, makabre mord og fabelagtige skuespilpræstationer er serien om en kvindelig psykopat lige dele underholdende og kvalmefremkaldende.

Serieanmeldelse
11. apr. 2020 | 13:48

Limboland

Dansk ungdomsliv hudflettes sjovt og smertefuldt i serie om tre kvinder, der midt i kvartlivskrisen kæmper for at finde sig selv.

Serieanmeldelse
10. apr. 2020 | 18:23

Un­ortho­dox

Netflix-serie giver et vellykket indblik i det hasidisk jødiske samfund og en rørende skildring af en kvindes frigørelse.

Serieanmeldelse
01. apr. 2020 | 23:43

Atlanta’s Missing and Murdered

True crime-serie graver overbevisende i gammel sag om drab på afroamerikanske børn i Atlanta og inddrager Ku Klux Klan som en mulig gerningsmand.

Serieanmeldelse
19. mar. 2020 | 10:40

Pandemi

Uhyggeligt aktuel Netflix-dokumentar viser faren ved en influenza-epidemi i skildringen af heltes kamp for at redde menneskeheden.

Serieanmeldelse
17. mar. 2020 | 10:10

The Plot Against America

Manden bag The Wire rammer mellemgulvet med tankevækkende omskrivning af amerikansk historie i en miniserie, der nærmest er en bibelsk lignelse over vor tid.

Serieanmeldelse
15. mar. 2020 | 10:36

Blodtur

Norsk Netflix-serie byder på underholdende gys, overnaturlige kræfter og syge plot-twist, når den udstiller menneskets værste sider.

Serieanmeldelse
06. mar. 2020 | 08:44

Scand­inavi­an Star

Foragten for menneskeliv i skibskatastrofen er rystende i vigtig DR-dokumentarserie, der er nervepirrende som en thriller og fuld af ubærligt stærke følelser.

Serieanmeldelse
25. feb. 2020 | 15:41

Noia

Frederikke Dahl Hansen er betagende, bidsk og slet ikke humorforladt i DR-serie, der tager en spiralbevægelse ned i en undergrund af techno og stoffer.

Serieanmeldelse
23. feb. 2020 | 17:13

Enten/Eller

Dansk politik møder Shakespeares Romeo og Julie i interessant ungdomsdrama om en forelskelse på tværs af det politiske spektrum.

Serieanmeldelse
23. feb. 2020 | 12:00

Hunters

Al Pacino jager nazister i 70’ernes Amerika i både morsom og grusom satireserie, der udstiller nationens hykleri i forhold til ondskaben.

Serieanmeldelse
20. feb. 2020 | 08:51

Humoren der formede dig

Med rigelige mængder af morsomt arkivmateriale og spændende betragtninger fra hovedpersonerne får 90’ernes DR-satire nyt liv i dokumentarserie.

© Filmmagasinet Ekko