Anmeldelser / Serieanmeldelse

265 - 276 ud af 428
Serieanmeldelse
21. maj 2019 | 11:38

Perfekte steder – sæson 3

Tredje og sidste sæson af romantisk ungdomsdrama bevæger sig i den rigtige retning, men har stadig en kedelig hang til at udpensle pointerne.

Serieanmeldelse
17. juni 2020 | 12:42

Perry Mason

Underholdende og velspillet noir-serie fortæller historien om, hvordan Perry Mason blev til den berømte forsvarsadvokat.

Serieanmeldelse
27. dec. 2016 | 13:13

Please Like Me – sæson 1

Australske Josh Thomas jonglerer med både depressioner og sin egen homoseksualitet i charmerende komedieserie.

Serieanmeldelse
21. jan. 2020 | 01:54

Pleaser

Pleaseren i opgør med sit Jesus-kompleks er noget af det mest virkelige og menneskelige, man kan finde i DR’s dramaserier.

Serieanmeldelse
04. juni 2018 | 10:02

Pose

Farverigt tilbageblik på 1980’ernes barske drag-miljø i New York gør Ryan Murphys seneste udspil til et sælsomt nostalgitrip.

Serieanmeldelse
20. juni 2019 | 10:45

Pose – sæson 2

Den lystige fejring af lgbt-miljøets særegne kultur under aids-krisen fortsætter, men denne gang får løjerne en mørkere drejning.

Serieanmeldelse
18. juli 2020 | 23:20

Puls

De unge skuespillere gløder af charme og ægthed i en historie, der med sit fokus på grov homofobi føles ude af trit med den generation, som TV 2-serien skildrer.

Serieanmeldelse
25. sep. 2016 | 17:46

Quarry

Klichéen om den martrede antihelt tynger ny serie, der også tilføjer nye dimensioner med et overbevisende 70’er-billede og en barsk æstetik.

Serieanmeldelse
02. apr. 2019 | 18:30

Quicksand – størst af alt

Netflix’ første svenske serie er så intens og medrivende, at man bliver opslugt af følelserne og næsten glemmer svaghederne.

Serieanmeldelse
27. jan. 2020 | 19:49

Ragnarok

Det er en god idé at plante nordisk mytologi i nutiden, men en håbløs hovedkarakter og løse ender får det til at kikse i Netflix-serien Ragnarok.

Serieanmeldelse
01. nov. 2019 | 12:13

Ramy

Ramy Youssefs selvbiografiske dramedy om at være ung muslim i USA er fængslende underholdning med stof til eftertanke.

Serieanmeldelse
11. juni 2020 | 07:28

Ramy – sæson 2

Anden sæson af den humoristiske serie om tilværelsen som ung muslim i USA er blevet særligt væsentlig efter den seneste tids antiracistiske demonstrationer.

© Filmmagasinet Ekko