Anmeldelser / Serieanmeldelse

37 - 48 ud af 819
Serieanmeldelse
07. nov. 2023 | 10:59

Det sindssyge eks­pe­ri­ment

Den hårrejsende dokumentarserie om overambitiøse lægers eksperimenter med psykisk syge patienter er en af TV 2’s bedste bedrifter i år.

Serieanmeldelse
07. okt. 2023 | 22:22

Carmen Curlers – sæson 2

Morten Hee Andersen og Maria Rossing er et forrygende makkerpar i fortsættelsen af iværksætterdramaet, der er ved at udvikle sig til en socialhistorisk spændingsserie.

Serieanmeldelse
16. sep. 2023 | 12:07

Poker Face

Der er overraskende historier i opfindsom howcatchem-serie, hvor karismatiske Natasha Lyonnes Charlie er en detektiv, man sent vil glemme.

Serieanmeldelse
27. aug. 2023 | 15:13

Huset

DR er tilbage i topform med velskrevet og velspillet fængselsserie, der er smæk for skillingen og et spejl af samfundet i splid med sig selv.

Serieanmeldelse
25. aug. 2023 | 07:13

Agent Samsam

Fortræffelig DR-dokumentarserie fremlægger nye beviser i Samsam-sagen, men handler også om juraens sjæl og efterretningsvæsenets inderste mekanisme.

Serieanmeldelse
23. aug. 2023 | 14:25

Han, hun og hunden

Kærligheden opleves ægte i komisk, australsk parforholdsperle, der dropper de romantiske klichéer, men viser alt for genkendelige følelser.

Serieanmeldelse
21. aug. 2023 | 06:54

Munich Games

En venskabskamp mellem Israel og Tyskland 50 år efter gidseltragedien i München udvikler sig til en hårrejsende, John le Carré-agtig thriller om germansk fremmedhad.

Serieanmeldelse
07. aug. 2023 | 20:03

Fede forhold – sæson 5

DR’s reality-serie hæver sig suverænt over mængden og leverer sjældent hjertevarm folkeoplysning om, hvordan vi passer på det største af alt.

Serieanmeldelse
03. aug. 2023 | 15:24

The Bear – sæson 2

Kampen for at nå toppen af den kulinariske verden fortsætter i anden sæson af komedie-dramaserien, der imponerer med et frenetisk tempo, store følelser og forløsende humor.

Serieanmeldelse
28. juli 2023 | 17:32

The Marvelous Mrs. Maisel – sæson 5

Det er vemodigt at tage afsked med elskede serievenner, men sidste sæson bryder opfindsomt med formatet og binder den smukkeste sløjfe.

Serieanmeldelse
27. juli 2023 | 20:22

Babylon Berlin – sæson 4

Det er den æstetiske overflod, der gør Tom Tykwers krimiserie om mennesker i et skæbnesvangert vadested konstant filmisk interessant.

Serieanmeldelse
25. juli 2023 | 11:36

The Last Movie Stars

Ethan Hawkes underholdende dokumentarserie om Hollywoods største stjernepar i 1950’erne og 60’erne viser deres genkendelige menneskelighed.

© Filmmagasinet Ekko