Anmeldelser / Serieanmeldelse

61 - 72 ud af 838
Serieanmeldelse
29. mar. 2023 | 13:00

Killjoy

Med forrygende Emma Sehested Høeg i front skaber underholdende, øjenåbnende og lettere grænseoverskridende serie fokus på et vigtigt samfundsproblem.

Serieanmeldelse
16. jan. 2023 | 16:35

Den som dræber: Fanget af mørket – sæson 3

Viaplay-serie hæver sig over normen af danske krimier med en velskrevet og flot spillet historie om drab i familiens skød.

Serieanmeldelse
11. jan. 2023 | 16:37

Re­ser­va­tion Dogs – sæson 2

Livet i reservatet fortsætter i en formidabel serie, der udvider, uddyber og udvikler sin historie uden at miste den raffinerede blanding af afsindig komik og dyb sorg.

Serieanmeldelse
22. dec. 2022 | 11:59

The Bear

Med frenetisk energi og kulsort humor skildrer stemningsfuld serie det intense liv i kokkeverden.

Serieanmeldelse
28. okt. 2022 | 10:11

Troldspej­let Special

Jakob Stegelmanns troldspejl er stået op af graven og har fået nyt liv i et langt skarpere format, som går perfekt i spænd med redaktionens podcasts.

Serieanmeldelse
26. okt. 2022 | 05:52

This England

Michael Winterbottoms serie er en skarp diagnosticering af den britiske regerings håbløst elendige håndtering af coronavirus.

Serieanmeldelse
10. okt. 2022 | 10:17

Riget Exodus

Med et djævelsk glimt i øjet afslutter Lars von Trier sin kultserie i en grandios finale, der byder på sprælsk satire over krænkelseskultur, bureaukrati og ikke mindst sig selv.

Serieanmeldelse
07. okt. 2022 | 16:09

Sherwood

Politisk indigneret og intelligent serie om moderne Robin Hood-morder er engelsk krimi, når den er allerbedst.

Serieanmeldelse
29. sep. 2022 | 21:22

Carmen Curlers

Flamboyant DR-satsning med anstrøg af Matador skildrer underholdende 1960’ernes skelsættende ændringer i det danske samfund.

Serieanmeldelse
15. sep. 2022 | 18:19

Under the Banner of Heaven

Troværdigheden gennemsyrer medrivende krimiserie, der med fascinerende indblik i mormonkirken udfolder en bestialsk drabsopklaring.

Serieanmeldelse
19. aug. 2022 | 13:07

Håber du kom godt hjem

Det er en genistreg at pakke en nødvendig historie om voldtægt ind i en detektivisk ungdomsserie, der vil danne forbillede for målgruppen.

Serieanmeldelse
08. aug. 2022 | 11:28

Drenge

Jonas Risvig udstiller det maskuline univers i en bemærkelsesværdig Viaplay-serie, der er en helstøbt sanseoplevelse.

© Filmmagasinet Ekko