Anmeldelser / Streaminganmeldelse

1 - 12 ud af 119
Streaminganmeldelse
13. jan. 2021 | 13:04

One Night in Miami

En fiktiv fest for fire sorte, amerikanske pionerer efter Cassius Clays verdensmesterskab i 1964 er et fremragende politisk kammerspil med en bismag af tragedie.

Streaminganmeldelse
21. dec. 2020 | 22:50

Sjæl

Pixar har skabt endnu en fantastisk smuk og rørende film med lækker musik, visuel idérigdom og en eftertænksomhed, der er sjælden i computeranimation.

Streaminganmeldelse
15. dec. 2020 | 16:44

The Assistant

Med grundig research har Kitty Green skabt den mest indsigtsfulde #MeToo-film, der giver et forbandet godt bud på, hvorfor vidnerne til magtmisbruget forblev tavse.

Streaminganmeldelse
15. dec. 2020 | 10:58

Shirley

Gotisk uhygge går hånd i hånd med kvindelige drifter i forfatterdrama, hvor Elisabeth Moss presser sig helt ud på kanten af kontrol i sin til dato modigste præstation.

Streaminganmeldelse
14. dec. 2020 | 20:19

Education

Steve McQueen afrunder sin monumentale antologi Small Axe med en lussing til racismen i det britiske uddannelsessystem.

Streaminganmeldelse
14. dec. 2020 | 19:12

A Sun

Taiwanesisk familiedrama skaber overraskelser ligesom Oscar-vinderen Parasite og er en af årets stærkeste film.

Streaminganmeldelse
08. dec. 2020 | 17:11

Alex Wheatle

Endnu et pletskud i Steve McQueens antologiserie skildrer medrivende de formgivende år for en af de vigtigste forfattere i England.

Streaminganmeldelse
01. dec. 2020 | 17:36

Red, White and Blue

Fantastisk præstation af John Boyega i hovedrollen gør tredje del af Steve McQueens enestående antologi til endnu en gribende oplevelse.

Streaminganmeldelse
24. nov. 2020 | 11:25

Lovers Rock

Mesterinstruktøren Steve McQueen serverer i anden del af sin lovende antologi en dybtfølt kærlighedserklæring til musikkens livgivende eskapisme og det gode i livet.

Streaminganmeldelse
16. nov. 2020 | 22:06

Mangrove

Hvis resten af antologiserien Small Axe holder niveauet fra den første spillefilm, er det ikke bare et højdepunkt i Steve McQueens karriere, men også et hovedværk i moderne filmkunst.

Streaminganmeldelse
23. okt. 2020 | 06:56

Borat Sub­sequent Moviefilm

Den kasakhiske journalist rejser tilbage til USA. Det er stadig hysterisk morsomt, og den grænseoverskridende komik viser sig faktisk at være et næstekærligt projekt.

Streaminganmeldelse
13. okt. 2020 | 17:44

David At­ten­bor­ough: Et liv på vores klode

Naturprogrammernes far fortæller en moderne fabel om alvorlige klimaforandringer og krydrer med mageløse optagelser fra resterne af verdens vilde natur.

© Filmmagasinet Ekko