Anmeldelser / Streaminganmeldelse

49 - 60 ud af 153
Streaminganmeldelse
02. dec. 2020 | 14:48

Let Them All Talk

Steven Soderbergh kaster sig ud i et improviseret eksperiment, der oser af atmosfære med Meryl Streep som forfatter på sejltur over Atlanten.

Streaminganmeldelse
01. dec. 2020 | 17:36

Red, White and Blue

Fantastisk præstation af John Boyega i hovedrollen gør tredje del af Steve McQueens enestående antologi til endnu en gribende oplevelse.

Streaminganmeldelse
24. nov. 2020 | 11:25

Lovers Rock

Mesterinstruktøren Steve McQueen serverer i anden del af sin lovende antologi en dybtfølt kærlighedserklæring til musikkens livgivende eskapisme og det gode i livet.

Streaminganmeldelse
16. nov. 2020 | 22:06

Mangrove

Hvis resten af antologiserien Small Axe holder niveauet fra den første spillefilm, er det ikke bare et højdepunkt i Steve McQueens karriere, men også et hovedværk i moderne filmkunst.

Streaminganmeldelse
07. nov. 2020 | 12:55

Pepe the Frog – kongen af memes

Dokumentar om skæbnen for Pepe, der er gået fra at være en glad frø til et hadsymbol, giver en god indføring i internettets komplicerede meme-kultur.

Streaminganmeldelse
06. nov. 2020 | 18:45

Mank

David Finchers underskønne hyldest til en af filmhistoriens store kronjuveler er lettere at beundre end at elske.

Streaminganmeldelse
23. okt. 2020 | 08:05

Til månen og tilbage

Animationsfilm på Netflix om en ung piges rejse til månen er en hjertevarm fortælling om at mindes dem, man har mistet. 

Streaminganmeldelse
23. okt. 2020 | 06:56

Borat Sub­sequent Moviefilm

Den kasakhiske journalist rejser tilbage til USA. Det er stadig hysterisk morsomt, og den grænseoverskridende komik viser sig faktisk at være et næstekærligt projekt.

Streaminganmeldelse
17. okt. 2020 | 16:18

Rebecca

Nyfortolkning af Hitchcock-klassiker mangler interesse for titelpersonen, som filmen udsætter for slut-shaming.

Streaminganmeldelse
13. okt. 2020 | 17:44

David At­ten­bor­ough: Et liv på vores klode

Naturprogrammernes far fortæller en moderne fabel om alvorlige klimaforandringer og krydrer med mageløse optagelser fra resterne af verdens vilde natur.

Streaminganmeldelse
13. okt. 2020 | 13:25

Ema

Chilensk mesterinstruktør får dragende drama om en vildtlevende kvinde til at eksplodere i farver, dans og seksualitet.

Streaminganmeldelse
28. sep. 2020 | 18:54

Dick Johnson Is Dead

Kirsten Johnsons dokumentar om sin demente far er lige så rørende som morsom og en original påmindelse om, at filmen er den store empatimaskine.

© Filmmagasinet Ekko