Anmeldelser / Streaminganmeldelse

25 - 36 ud af 92
Streaminganmeldelse
27. apr. 2020 | 23:43

Aren’t You Happy

Tysk film fuld af nøgenhed og nonsens balancerer mellem fri fabuleren og studentikos selvforelskelse, men vinder på charmen.

Streaminganmeldelse
20. apr. 2020 | 14:00

Mit børnehjem i Kabul

Dansk-afghansk film sprudler af fantasi i barsk ungdomsfortælling, der tåler sammenligning med Truffauts filmserie om Antoine Doinel.

Streaminganmeldelse
16. apr. 2020 | 10:12

Bad Education

Hugh Jackman leverer karrierens bedste præstation i autentisk og elegant satirisk historie om en populær skoleleder, der begår underslæb i millionklassen.

Streaminganmeldelse
03. apr. 2020 | 15:42

The Hunt

Der er bombastisk fornøjelse i kontroversielt og blodigt satiredrama, der under overfladen desværre ikke har noget intelligent at sige.

Streaminganmeldelse
30. mar. 2020 | 10:23

The Platform

Spansk Netflix-film går hårdt i kødet på kapitalismens sociale hierarki, men volden er tam, og samfundskritikken kører i tomgang.

Streaminganmeldelse
27. mar. 2020 | 15:36

Bloodshot

Imponerende computereffekter og gode øjeblikke gør Vin Diesel-actiondrama til en underholdende, men forglemmelig oplevelse.

Streaminganmeldelse
16. mar. 2020 | 17:09

Kill Chain: The Cyber War on America’s Election

HBO-dokumentar gør os klogere på cyberkrigsførelse og giver et skræmmebillede af, hvad der kan ske med præsidentvalget i 2020.

Streaminganmeldelse
30. jan. 2020 | 10:11

Uncut Gems

Adam Sandler stråler som presset juvelerhandler i Safdie-brødrenes intense ode til New York og byens skæve figurer.

Streaminganmeldelse
25. jan. 2020 | 13:39

Into the Deep

Grum dokumentar kommer helt tæt på ubådsmorderen Peter Madsens storhedsvanvid og personlighedskult med en intensitet, der sætter dybe spor.

Streaminganmeldelse
09. nov. 2019 | 10:42

Trans­par­ent: Musicale Finale

En af nyere tids bedste serier satser stort med en musicalafslutning, der er mere modig end vellykket.

Streaminganmeldelse
03. nov. 2019 | 08:59

El Camino: A Breaking Bad Movie

Filmafslutningen på moderne kultserie tilfører ikke universet noget nyt, men skaber dirrende drama for en af tv-historiens mest tragiske helte.

Streaminganmeldelse
17. okt. 2019 | 09:26

Dolemite Is My Name

Eddie Murphy er sjov, rørende og sprudler af energi i Netflix-biopic om blaxploitation-komiker, der har inspireret en hel generation.

© Filmmagasinet Ekko