Anmeldelser / Streaminganmeldelse

1 - 12 ud af 235
Streaminganmeldelse
29. feb. 2024 | 12:43

Spaceman

Adam Sandler leverer sin mest afdæmpede præstation i kosmonautfilm, der starter syret, men udvikler sig søvndyssende og ender forbavsende banalt.

Streaminganmeldelse
20. feb. 2024 | 07:29

Majas løfte

Sjældent har lyden af en telefonsvarer været så smertefuld i medrivende dansk telefon-thriller, der formidler den hjerteløse følelse af utaknemmelighed.

Streaminganmeldelse
26. jan. 2024 | 14:53

Ferrari

Adam Driver er magnetisk som gambler med benzin i hjerteblodet i Michael Manns bedste film længe.

Streaminganmeldelse
22. jan. 2024 | 14:19

Sne­fæl­les­ska­bet

Årets spanske Oscar-bud er et stærkt autentisk drama om et rugbyholds kamp for at overleve et flystyrt og et godt argument for kannibalisme.

Streaminganmeldelse
10. jan. 2024 | 17:03

Rebel Moon: Part One – A Child of Fire

Zack Snyder har åbenbart fået frie tøjler af flinke Netflix, men det fortryder streamingtjenesten nok efter sci-fi-eventyr, der dovent plagierer klassikerne.

Streaminganmeldelse
08. jan. 2024 | 10:55

Saltburn

Man får det indtryk, at instruktøren bag Promising Young Woman har givet sig selv det benspænd, at Barry Keoghan skal gøre noget seksuelt grænseoverskridende hvert kvarter.

Streaminganmeldelse
14. dec. 2023 | 19:24

Leave the World Behind

Angsten vækkes effektivt til live i usædvanlig spændingsfilm, der viser, hvor afhængige vi er af moderne teknologi.

Streaminganmeldelse
19. nov. 2023 | 17:12

David Holmes: The Boy Who Lived

Forbilledligt værdig dokumentar om Harry Potters invaliderede stuntmand mangler en stærk billedside, men lever i kraft af sin hovedpersons store selvindsigt.

Streaminganmeldelse
01. nov. 2023 | 07:36

Will-o’-the-Wisp

Forførende portugisisk queer-musical forener aktivisme og lidenskab og gør det sexet at være woke.

Streaminganmeldelse
10. okt. 2023 | 18:12

Fair Play

Finansverdenen er en arena for kønskampen i Wall Street-drama, der byder på mindeværdige krumme-tæer-scener og er en af årets mest klaustrofobiske film.

Streaminganmeldelse
09. okt. 2023 | 21:27

Søskende for livet

Dokumentar om to voldsomt omsorgssvigtede søskende kommer under huden på dem i usædvanligt visuelt og metaforisk portræt.

Streaminganmeldelse
06. okt. 2023 | 09:28

Last Stop Larrimah

True crime-dokumentar om en mands forsvinden i et australsk minisamfund byder på Crocodile Dundee-agtigt persongalleri, men der sker for lidt.

© Filmmagasinet Ekko