Anmeldelser / Streaminganmeldelse

37 - 48 ud af 152
Streaminganmeldelse
17. dec. 2020 | 17:27

Crazy, Not Insane

Alex Gibneys dokumentar undgår true crime-genrens faldgruber, når den sobert portrætterer en retspsykiater og udforsker forbryderens sind.

Streaminganmeldelse
17. dec. 2020 | 15:02

Ma Rainey’s Black Bottom

Viola Davis og Chadwick Boseman i sin sidste rolle er sublime som jazz-musikere i Netflix-drama, der ikke dykker dybt nok i musikkens historie.

Streaminganmeldelse
16. dec. 2020 | 19:22

The Godfather Coda: The Death of Michael Corleone

Francis Ford Coppola har med stramninger af den uglesete afslutning på sin hæderkronede trilogi skabt en mere seværdig film.

Streaminganmeldelse
15. dec. 2020 | 16:44

The Assistant

Med grundig research har Kitty Green skabt den mest indsigtsfulde #MeToo-film, der giver et forbandet godt bud på, hvorfor vidnerne til magtmisbruget forblev tavse.

Streaminganmeldelse
15. dec. 2020 | 10:58

Shirley

Gotisk uhygge går hånd i hånd med kvindelige drifter i forfatterdrama, hvor Elisabeth Moss presser sig helt ud på kanten af kontrol i sin til dato modigste præstation.

Streaminganmeldelse
14. dec. 2020 | 20:19

Education

Steve McQueen afrunder sin monumentale antologi Small Axe med en lussing til racismen i det britiske uddannelsessystem.

Streaminganmeldelse
14. dec. 2020 | 19:12

A Sun

Taiwanesisk familiedrama skaber overraskelser ligesom Oscar-vinderen Parasite og er en af årets stærkeste film.

Streaminganmeldelse
09. dec. 2020 | 18:25

The Midnight Sky

George Clooneys store Netflix-satsning falder til jorden med forudsigeligt manuskript og skuffende computereffekter.

Streaminganmeldelse
08. dec. 2020 | 17:11

Alex Wheatle

Endnu et pletskud i Steve McQueens antologiserie skildrer medrivende de formgivende år for en af de vigtigste forfattere i England.

Streaminganmeldelse
07. dec. 2020 | 16:58

Psykose i Stockholm

Svensk-dansk debutfilm skaber et dragende univers i historien om en piges fødselsdagstur med sin psykisk syge mor.

Streaminganmeldelse
02. dec. 2020 | 14:48

Let Them All Talk

Steven Soderbergh kaster sig ud i et improviseret eksperiment, der oser af atmosfære med Meryl Streep som forfatter på sejltur over Atlanten.

Streaminganmeldelse
01. dec. 2020 | 17:36

Red, White and Blue

Fantastisk præstation af John Boyega i hovedrollen gør tredje del af Steve McQueens enestående antologi til endnu en gribende oplevelse.

© Filmmagasinet Ekko