Nyhed
06. aug. 2019 | 12:58

Andy Serkis bliver instruktør på Venom 2

Foto | David Appleby
Andy Serkis har skabt et par af de mest ikoniske motion capture-præstationer. Nu kaster han sig over et superhelteagtigt univers.

Instruktøren af næste kapitel om den glubske antihelt har stor erfaring som motion capture-skuespiller.

Af Claus Nygaard Petersen

Efter et par intense uger er instruktøren til Venom 2 endelig fundet, skriver The Hollywood Reporter.

Det bliver manden, der har sat niveauet for motion capture-skuespil, Andy Serkis. Netop hans erfaring synes at have haft betydning for valget.

Selv om han primært er kendt for sine roller som Gollum i Ringenes herre-filmene og Caesar i de tre seneste film om Abernes planet, ligger instruktørgerningen ham ikke fjernt.

Han har tidligere instrueret det biografiske drama Breathe og givet sin version af Disney-klassikeren Junglebogen. I den mørke og dystre Mowgli: Legend of the Jungle glimrer Serkis selv som Baloo, der dog var mere krigsveteran end glad troubadour.

På trods af miserable anmeldelser formåede den første film om journalisten Eddie Brock, som i symbiose med en udenjordisk livsform bliver til den titulære antihelt, at indtjene 856 millioner dollars verden over.

Serkis vandt ifølge amerikanske medier kampen om instruktørstolen i tæt konkurrence med Travis Knight (Bumblebee) og Rupert Wyatt (Rise of Planet of the Apes). Jobbet blev ledigt, efter instruktøren af den første film, Ruben Fleischer, ikke kunne få skemaet til at gå op grundet arbejdet på den snart aktuelle Zombieland 2: Double Tap.

Tom Hardy vender tilbage i hovedrollen, og manuskriptet leveres denne gang af Kelly Marcel. Han var også en af forfatterne i seneste ombæring og står desuden bag så forskellige film som Saving Mr. Banks og Fifty Shades of Grey.

Trailer: Venom

Kommentarer

Ekko #82

Stort tema om Quentin Tarantino i det nye nummer af Ekko.

Læs anmeldelsen af Once Upon a Time in Hollywood.

Køb magasinet i kiosker, få det tilsendt eller tegn abonnement.

Abonnenter har også adgang til magasinet digitalt.

© Filmmagasinet Ekko