Nyhed
18. sep. 2019 | 22:21

Anmeldelser af efterårets bedste film

Foto | Niko Tavernise
Joaquin Phoenix er blevet storrost og udråbt til Oscar-favorit for rollen som Arthur Fleck i Joker, hvor skuespilleren giver et helt nyt indblik i Batmans ærkefjende.

Skelettynd og skræmmende Joaquin Phoenix får med Joker fem stjerner i det nye Ekko, hvor man kan læse anmeldelser af stærke film på vej til biografen.

Af Nicki Bruun

Mens vejret for alvor slår over i regn og blæst, kan vi glæde os over, at vi går et stort biografefterår i møde. 

En af de mest imødesete film er Joker, som vandt Guldløven på Venedig-festivalen og gjorde Joaquin Phoenix til Oscar-favorit for hans præstation som den nedtrykte mand, der er bedst kendt som Batmans nemesis. 

”Joaquin Phoenix er skelettynd og skræmmende i hovedrollen, der giver et uafrysteligt indblik i en forstyrret sjæl,” skriver vores britiske anmelder Damon Wise.

Det mørke drama får dansk premiere den 3. oktober, men allerede nu kan du læse en voldsomt positiv anmeldelse af filmen i det nye nummer af Ekko

Som abonnent har du foruden det trykte magasin også adgang til nummeret digitalt, så kan læse anmeldelser af Joker og mange andre af årets mest spændende film. I sommernummeret af Ekko bragte vi et stort portræt af Joaquin Phoenix

Ekstra gaver
Anmeldelserne i det nye magasin tæller den nok mest kritikerroste film på årets festival i Venedig, Noah Baumbachs hjerteskærende skilsmisse-fortælling Marriage Story med Scarlett Johansson og Adam Driver. 

Netflix-filmen, der kommer på streamingtjenesten 6. december, får også fem stjerner af Ekkos anmelder: ”Det er simpelthen umuligt at gå fra den film upåvirket,” skriver Simon Johansen. 

Også kontroversielle Roman Polanski bliver storrost for sin nye film om et justitsmord i 1800-tallets Frankrig. J’accuse bliver af vores internationale topkritiker Lee Marshall kaldt et forrygende historisk drama om sandhed og retfærdighed.

Læs desuden den første anmeldelse af Wikke & Rasmussens musikalske komedie Gooseboy, Hlynur Pálmasons opfølger til Vinterbrødre, den islandske En hvid, hvid dag, og Cannes-hittet The Lighthouse, der forhåbentlig finder vej til danske biografer! 

Er du ikke allerede abonnent på Filmmagasinet Ekko, får du ved at tegne abonnement nu både en gratis biografbillet og det populære sommernummer med tema om Quentin Tarantino oveni.

Trailer: Joker

Kommentarer

Ekko #83

Læs landets største anmeldersektion i Ekko #83.

Køb magasinet i kiosker eller få det tilsendt.

Hvis du tegner årsabonnement, får du en gratis biografbillet og sommernummeret med tema om Tarantino.

Abonnenter har også adgang til magasinet digitalt.

© Filmmagasinet Ekko