Tarantinos film gratis med Ekko

Du får en gratis biografbillet til Once Upon a Time in Hollywood og vores sommernummer om Tarantino, når du opretter et årsabonnement på Filmmagasinet Ekko.

Vi er vilde med Tarantinos nye Once Upon a Time in Hollywood. Derfor tilbyder vi en biografbillet til filmen, hvis du opretter et årsabonnement på Filmmagasinet Ekko. Ud over årsabonnementet får du også vores sommernummer, hvor vi kommer hele vejen rundt om Tarantino i et 30 siders tema.

Tilbuddet gælder i en begrænset periode, og billetten til en værdi af 130 kroner kan bruges i alle Nordisk Film Biografer i hele landet. Årsabonnementet koster stadig kun 395 kroner inkl. forsendelse, så der er virkelig noget at spare.

Billetten kan bruges til alle film, der går i Nordisk Film Biografer, så hvis du hellere vil se en anden film end Tarantinos, kan det snildt lade sig gøre.Du får det trykte magasin (132 sider) ind ad døren fire gange årligt. Desuden giver abonnementet adgang til Ekko-appen, hvor du kan læse det aktuelle magasin og alle de tidligere udgivelser på mobil, tablet eller i din browser. 

Husk at udfylde feltet med e-mailadresse i formularen, så vi kan sende dig billetten. Abonnementet er fortløbende.

Ekko er Danmarks toneangivende magasin om film og serier. Magasinet byder på underholdende og dybdegående artikler. Vi bringer personlige essays, skarpe analyser og interviews med hjemlige såvel som internationale filmikoner. 

Vi insisterer på, at filmjournalistik er mere end bare premiereomtaler og anmelderstjerner, og vi sætter i hvert nummer fokus på et nyt og aktuelt tema. Bagerst i magasinet finder du landets største og mest populære anmeldersektion. 

Derfor er Ekko det eneste rigtige magasin til dig, der elsker film og serier, og den eneste rigtige gave til filmentusiasten i din omgangskreds eller familie.

© Filmmagasinet Ekko