Nyhed
14. feb. 2019 | 15:26

Breaking Bad-film kommer på Netflix

Foto | Frank Ockenfels
Jesse Pinkman (Aaron Paul) og Walter White (Bryan Cranston) blev i løbet af fem sæsoner af tv-serien Breaking Bad et elsket makkerpar. Nu er mindst en af dem på vej tilbage.

Succesfuld serie er på vej tilbage som en spillefilm, der efter sigende får premiere på streamingtjenesten Netflix.

Af Kristian Enevoldsen

Tv-serien Breaking Bad kørte over fem sæsoner på den amerikanske kanal AMC fra 2008 til 2013. Den blev en prisvindende succes og et kulturelt fænomen, der også nåede resten af verden gennem streamingtjenesten Netflix.

Nu er serien på vej tilbage, men denne gang sandsynligvis som en spillefilm. Det skriver det amerikanske branchemedie Deadline Hollywood, der sammen med andre førende medier oplyser, at fortsættelsen får premiere på Netflix.

Ellers er der meget hemmelighedskræmmeri om Breaking Bad-filmen, der endnu ikke har en premieredato.

Førnævnte medier spekulerer i, at en film med titlen Greenbrier faktisk er det omtalte projekt. Den har nemlig siden november været under optagelse i New Mexico, hvor Breaking Bad blev filmet og udspiller sig.

Greenbrier handler ifølge en synopsis om en kidnappet mand på flugt. Fans af serien vil huske, at den netop slutter med, at en af hovedpersonerne flygter fra en gruppe nynazister.

Drabelig narkofremstilling
Den oprindelige serieudgave af Breaking Bad skildrer kemilæreren Walter White (Bryan Cranston), der får konstateret kræft.

For at kunne forsørge sin families fremtid vælger han at fremstille narkotika. Han får en lærling, Jesse Pinkman (Aaron Paul), og sammen involverer sig i drabelige opgør med en række forbrydere.

Den kommende fortsættelse bliver ligesom originalen skrevet og instrueret af seriens skaber Vince Gilligan.

Det er tidligere kommet frem, at Aaron Paul vender tilbage som Pinkman. Det er endnu uvist, om Bryan Cranston vil optræde i filmen som Walter White.

Serien har levet videre gennem den ligeledes kritikerroste spin-off Better Call Saul om advokaten Saul Goodman, der er en bifigur i Breaking Bad.

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko