Ekko Shortlist Awards 2022
18. nov. 2022 | 16:46

Deltag i årets sjoveste filmfest

Foto | Ólafur Steinar Rye Gestsson
Vi har lagt i kakkelovnen til et brag af en fest, når Ekko Shortlist Awards 2022 løber af stablen i Bremen Teater med et oplagt publikum klar til at hylde dansk films talenter.

Der er stadig få billetter til prisuddelingen Ekko Shortlist Awards, men kan du ikke være fysisk til stede, er der mulighed for at følge showet den 19. november i vores live-blog.

Af Filmmagasinet Ekko

I morgen, lørdag den 19. november, byder vi igen velkommen til årets sjoveste filmfest: Ekko Shortlist Awards!

Den underholdende prisuddeling for danske filmskabere og deres kortfilm løber af stablen i Bremen Teater. Dørene åbner kl. 18, og det stort anlagte show starter kl. 19.

Der er stadig få billetter til salg, som de hurtige kan sikre sig. Så er man også sikret et brag af en fest, hvor kendte filmfolk kommer og hædrer landets største talenter, mens skuespillerne Thomas Ernst og Camilla Bendix som værtspar holder styr på løjerne.

Vi byder på både øl, shots og natmad, men hvis du beklageligvis ikke kan deltage i festlighederne, er der alligevel en måde at være med på.

Her på siden vil Ekkos chefredaktør Claus Christensen og overtegnede nemlig blogge direkte fra showet. Så kan du følge med i, hvem der løber med priserne, og hvad der ellers sker undervejs på aftenen.

Vi kan godt røbe, at en række kendte personligheder kommer for at uddele priser.

Du kan også følge med på Ekkos Facebook-side, Twitter og Instagram, hvor vi ligeledes vil opdatere løbende, når de fjorten priser bliver uddelt.

 

Kommentarer

Ekko Shortlist Awards

Prisuddeling for danske filmskabere og deres kortfilm.

Startede i 2014 og finder i år sted for niende gang.

Årets værtspar er skuespillerne Thomas Ernst og Camilla Bendix.

Se filmene på Ekko Shortlist og upload din egen film.

Støttet af Det Danske Filminstitut, Producentforeningen, FAF, FILM&TVGRUPPEN i Journalistforbundet, Dansk Skuespillerforbund, Zentropa, Nordisk Film, Danske Filminstruktører, Danske Dramatikere, ANIS, Politiken-Fonden, Jytte Groes og Royal Økologisk.

Køb billet!

© Filmmagasinet Ekko